Slovenka i Aleksandra
Printscreen/
Aleksandra Nikolić

Printscreen

Aleksandra Nikolić, Foto: Printscreen

- Mnogo mi je teško da je gledam takvu, ne mogu da je prepoznam. Ona je jedno fino i vaspitano dete. Moja Alex je previse dobra, naivna, dete koje je dobrog srca i misli da su oko nje svi dobri. Mnogi su videli kako Anakonda njoj smešta i ogovara je. Moja ćerka nema tamo iskrenu drugaricu sve hoće da je iskoriste, a ona je previše dobra i naivna svima veruje - rekla je Slobenka, pa nastavila priču odnosa Aleksandre i Cara:

- Te noći kada se to desilo izeđu njih dvoje kada je on udario na moju Alex i kada je završila u zatvoru na pravdi gospoda Boga, ja sam pokušala da udavim samu sebe, da oduzmem sebi život. Imala sam te ožiljke na vratu danima. Nisam razmišljala niočemu, bila sam pogubljena, popila sam tablete, ali ni to me nije smirilo - rekla je naša sagovornica, pa dodala:

aleksandra

youtube/printscreen

aleksandra, Foto: youtube/printscreen

- U momentu sam shvatila ako to dete izgubi mene, ona je u životu izgubila sve. Ja sam joj jedina podrška, za nju živim, za nju postojim, za nju sam stvarala i samo za nju sam se borila - govorila je Aleksandrina majka vidno potresena.

Na iznošenje komentara zadrugara na račun svoje kćerke i gledajući sve to Aleksandrina mama Slobenka je najavila karambol te da više neće to gledati skrštenih ruku nego odlučila da uđe u "Zadrugu 4" i pokaže gde je kome mesto:  

- Verujte mi da sam ja bila tamo takođe bi završila u zatvoru. Očekujte moj ulazak u "Zadrugu" poskidaću im sve maske. Neću štedeti nikoga. Sve što je Aleksandra poživela vratiću im duplo. Neki su već i na sudu, a ima ih još mnogo koji će da budu pa nek se oni igraju rijalitija - zaključila je majka Aleksandre Nikolić za naš portal.

filip car

Youtube/Printscrn

 Foto: Youtube/Printscrn

Ceo intrvju Slobenke Lunise, majke zadrugarke Aleksandre Nikolić pogledajte na vrhu teksta.

Pročitajte još:

Komentari (3)

Sapcanin

20.10.2020 18:35

A stose tvoja cerka nedistancira od njega nedo nije ni ona nista bolja nasla krpa zakrpu.

Mikica

20.10.2020 23:14

@Sapcanin - Gospodjo majko, nemojte se toliko nervirati, ja sam na pocetku vasu cerku gotivio i mislio da je ok ali ona tako dobra, bas zgodna i lepa a zalepila se za onog vepra zasto, sta ce joj to ?

Nada

20.10.2020 18:48

Tek sad ce poceti rijaliti - tako je i Anabela usla navodno zbog Marka ! Idemooooo ! Zena ima ludacku facu.