Stefan, Matora i Sandra
Youtube/Printscren
Stefan, Matora i Sandra

Youtube/Printscren

Stefan, Matora i Sandra, Foto: Youtube/Printscren

Znaš i sam šta se desilo, ja sam raskinula sa njom, on je zove da ide na jahtu! Tako mi poštuje ribu, bivšu ribu tako što je zove na jahtu, kao njegovi ortaci su tu, jer je dobra riba. Znao sam da će da mi j*be mater kada dođe ovde. Jedino ona može da me dotakne ovde. Kunem ti se Šebez, znam sebe, napraviću sr*nje! Koji k*rac je dolazila ovde!? - pričala je Matora kroz suze.
Šebez, reci mi gde grešim? Ti si neko ko je poštuje, kad se oni druže? Idu na piće, idu u bioskop. A ne, kazaće nam ovde da su se j*bali! Ima sreće što nije muško! J*bem li mu mamu! Ja se čujem sa Teodorom?

Stefan, Matora

Youtube/Printscren

 Foto: Youtube/Printscren

Da li sam ikad zvala Teodoru!? - nastavila je da besni Jovana.

J*bao ga rijaliti, dođeš šmekeru, ja mogu da ti potpišem da je on nju cimao, malopre mi je Janjuš rekao da je on cimao i Maju! Kapiraš li?

Dečko je pre nedelju dana bio kod mene, tešio me je da mi ne treba ona, da je tako on i sa Teodorom, da bi šta? On zvao moju ribu, i doveo ih kod svojih drugara! Znaš kako to ide. Dođem u Zadrugu, sve mu se poveravam. Kao što je ona slaba na Lunu, tako sam ja na ovo.

Meni Jovana kada je rekla za bioskop, ja sam se šlogirala - jadala se Tomićeva.

Vidi, evidentno je cela njena priča, možda sam ja luda, možda grešim i možda nekako previše nju želim, ja sam to gledala, bila mi je ljubavna priča koju sam volela. Ti si meni ovda kao rod najrođeniji, sva njena priča ovde večeras. Možda ona sebi hoće da da šansu, Anđelo nema nikog, Vladimir je otišao sa Vukom, Rialda i ja na drugoj strani. Ja nisam znala da je zna četiri godine - pričala je Sandra.

Matora, Sandra

Youtube/Printscren

 Foto: Youtube/Printscren

Ćuti bre više! Modra su ti usta, modra ti je ruka, koji ti je k*rac! Ćuti pet minuta i diši! - zaurlala je Sandra.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

j

13.10.2020 08:40

da de covek ispovraca od lazova i dogovorenih glumatanja . ako nemate nista bolje da pokazete sto ste doveli one ostale jadnik da sede kao vostane figure naravno necete objaviti ovaj komentar kao i mnoge do sada . ali bi bilo posteno da objavite ko je ta matora i zasto se toliko stiti ako ste list koji pise istinu