Matora zbog Anđela pobegla iz Bele kuće (VIDEO)

Jovana je sve vreme urlala, plakala i jadala se Sandri Rešić i Šebezu.

Stefan, Matora i Sandra
Stefan, Matora i Sandra, Foto: Youtube/Printscren

Nakon što je Jovana Tomić Matora doživela nervni slom zbog afere bivše devojke i prijatelja Anđela Rankovića, Stefan Šebez izveo ju je ispred Bele kuće kako bi je smirio.

Znaš i sam šta se desilo, ja sam raskinula sa njom, on je zove da ide na jahtu! Tako mi poštuje ribu, bivšu ribu tako što je zove na jahtu, kao njegovi ortaci su tu, jer je dobra riba. Znao sam da će da mi j*be mater kada dođe ovde. Jedino ona može da me dotakne ovde. Kunem ti se Šebez, znam sebe, napraviću sr*nje! Koji k*rac je dolazila ovde!? - pričala je Matora kroz suze.
Šebez, reci mi gde grešim? Ti si neko ko je poštuje, kad se oni druže? Idu na piće, idu u bioskop. A ne, kazaće nam ovde da su se j*bali! Ima sreće što nije muško! J*bem li mu mamu! Ja se čujem sa Teodorom?

Stefan, Matora
 Foto: Youtube/Printscren

Da li sam ikad zvala Teodoru!? - nastavila je da besni Jovana.

Molim te diši, ljubi te Sandra - pokušavala je Sandra da je smiri.

J*bao ga rijaliti, dođeš šmekeru, ja mogu da ti potpišem da je on nju cimao, malopre mi je Janjuš rekao da je on cimao i Maju! Kapiraš li?

Dečko je pre nedelju dana bio kod mene, tešio me je da mi ne treba ona, da je tako on i sa Teodorom, da bi šta? On zvao moju ribu, i doveo ih kod svojih drugara! Znaš kako to ide. Dođem u Zadrugu, sve mu se poveravam. Kao što je ona slaba na Lunu, tako sam ja na ovo.

Meni Jovana kada je rekla za bioskop, ja sam se šlogirala - jadala se Tomićeva.

Vidi, evidentno je cela njena priča, možda sam ja luda, možda grešim i možda nekako previše nju želim, ja sam to gledala, bila mi je ljubavna priča koju sam volela. Ti si meni ovda kao rod najrođeniji, sva njena priča ovde večeras. Možda ona sebi hoće da da šansu, Anđelo nema nikog, Vladimir je otišao sa Vukom, Rialda i ja na drugoj strani. Ja nisam znala da je zna četiri godine - pričala je Sandra.

Matora, Sandra
 Foto: Youtube/Printscren

Ja za njom krvarim ovde, ona se mazi sa njim, izabrala je mene, da bi se čula sa njim. Od kad smo raskinuli, meni krišom šalju ljudi snimke sa bazena, dođem ovde i pružim mu šansu, ja mu poverujem, poverila sam mu se za Rialdu, ja sam dva dana gledala, meni je bilo neprijatno. Nju ne osuđujem, ona ima pravo da mi tera inat. Naravno da je odvratno, ne opravdavam je - nastavila je da urla Matora.

Ćuti bre više! Modra su ti usta, modra ti je ruka, koji ti je k*rac! Ćuti pet minuta i diši! - zaurlala je Sandra.

Povezane vesti

 • Korisnik: j
  13/10/2020 - 08:40
  da de covek ispovraca od lazova i dogovorenih glumatanja . ako nemate nista bolje da pokazete sto ste doveli one ostale jadnik da sede kao vostane figure naravno necete objaviti ovaj komentar kao i mnoge do sada . ali bi bilo posteno da objavite ko je ta matora i zasto se toliko stiti ako ste list koji pise istinu
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi