Miki Đuričić
Alo! / M. A.

Ne javlja se na telefon, odbija gostovanja po televizijskim emisijama, a kako kaže, ne zanima ga ni povratak u rijaliti, iako se spekuliše da je on moguć.

Međutim, imali smo sreće da naletimo i na njega. Iznenađen što nas vidi, dok je gurao kolica, a u njima svoju dvomesečnu ćerkicu Dunju, dobacio nam je:

- Moram da žurim, da se ne probudi. Ne smem ni da zastanem, ni da pričam, probudiće mi se - rekao nam je tihim glasom Đuričić i pohitao sa svojom naslednicom seoskim sokakom, dok cigaretu nije vadio iz usta.

U Kupinovu nije bilo meštana koji nije imao reči hvale za svog poznatog komšiju. Svi su složni u jednom - on je njihov najbolji predstavnik. 

Kažu, ponosni su na njega zbog toga što se ne stidi svog sela, što uvek ističe odakle je, ali i zbog činjenice da ga slava i novac nisu promenili. Naprotiv.

- Miki je divan čovek, svima pomaže. Nije mu samo trebalo to da bije žene u rijalitiju, a evo sad i ovog, zbog kog su ga izbacili - rekao nam je jedan od komšija.

- Bio je nestašan i kao dete, antihrist smo ga zvali. Međutim, sada se promenio. Ćerka ga je promenila. Smirio se - rekao nam je vremešni gospodin.

Miki Đuričić

Alo!/Dejan Briza

Miki Đuričić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Drugi meštanin Kupinova koga smo sreli otkrio nam je da je Đuričić radio kod njega.

- Nekada davno sam držao fabriku sokova i sode i Miki je radio kod mene kao dete. Posle sam propao, a u međuvremenu sam se i razveo, ostao bez posla, novca... Miki bi me svaki put kada bi izašao iz rijalitija pozvao i pitao da li mi nešto treba. Pitao me je da li imam jaknu, cipele... - ispričao nam je bivši Đuričićev poslodavac.

Gospođa, koja nam se predstavila kao predsednica udruženja iz Kupinova, rekla nam je da je Miki fantastičan čovek i odličan komšija. Kako kaže, presrećna je što je postao otac jer zna koliko je to želeo.

- Nisam mu nikada videla ženu, mada sam čula da ju je Miki doveo i da su napravili malu proslavu povodom toga, u krugu porodice. Žena mu je iz Inđije, nije odavde. Kažu da je dobra i fina - rekla je za „Alo!“ Mikijeva komšinica, i dodala:

- Mislim da ga je ćerkica oplemenila, da je postao još bolji nego što je bio, a bio je odličan. Stalno ga viđam kako je šeta u kolicima, mazi je, ljubi, privija na grudi... Stvarno je divan otac.

I ostali meštani Kupinova sa kojima smo razgovarali slažu se da je Miki njihov pravi predstavnik. Međutim, voleli bi da ga češće viđaju u selu, a ređe na televiziji.

- Mikiju je mesto uz ženu i dete. Bolje mu je da više ne ulazi u „Zadrugu“. Dosta je bilo - kažu složno Mikijeve komšije za „Alo!“.

Pročitajte još:

Komentari (2)

XXL

24.10.2020 00:21

E Miki stvarno nema sreću sada kada je lepo snimljen da vozi svoju kćerkicu u kolicima po cesti kojom idu motorna vozila čime je ugrozio ima da mu se nakači i socijalna služba da ga 'preslišava' da li je podoban roditelj ????.

Slavica

24.10.2020 11:20

Kako to niko da nije video tzv.ženu?!ha,ha,ha