Komšije otkrivaju: Evo ko je žena Mikija Đuričića

„Moram da žurim, da se ne probudi. Ne smem ni da zastanem, ni da pričam, probudiće mi se ćerkica“, rekao je Đuričić

Miki Đuričić, koji je zbog nasilja nad Vladimirom Tomovićem nedavno diskvalifikovan iz „Zadruge“, potpuno se povukao iz javnog života. 

Ne javlja se na telefon, odbija gostovanja po televizijskim emisijama, a kako kaže, ne zanima ga ni povratak u rijaliti, iako se spekuliše da je on moguć.

Ekipa „Alo!“ se uputila u Kupinovo kako bismo saznali šta o najpoznatijem pčelaru iz Srbije misle njegove komšije.

Međutim, imali smo sreće da naletimo i na njega. Iznenađen što nas vidi, dok je gurao kolica, a u njima svoju dvomesečnu ćerkicu Dunju, dobacio nam je:

- Moram da žurim, da se ne probudi. Ne smem ni da zastanem, ni da pričam, probudiće mi se - rekao nam je tihim glasom Đuričić i pohitao sa svojom naslednicom seoskim sokakom, dok cigaretu nije vadio iz usta.

U Kupinovu nije bilo meštana koji nije imao reči hvale za svog poznatog komšiju. Svi su složni u jednom - on je njihov najbolji predstavnik. 

Kažu, ponosni su na njega zbog toga što se ne stidi svog sela, što uvek ističe odakle je, ali i zbog činjenice da ga slava i novac nisu promenili. Naprotiv.

- Miki je divan čovek, svima pomaže. Nije mu samo trebalo to da bije žene u rijalitiju, a evo sad i ovog, zbog kog su ga izbacili - rekao nam je jedan od komšija.

- Bio je nestašan i kao dete, antihrist smo ga zvali. Međutim, sada se promenio. Ćerka ga je promenila. Smirio se - rekao nam je vremešni gospodin.

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Drugi meštanin Kupinova koga smo sreli otkrio nam je da je Đuričić radio kod njega.

- Nekada davno sam držao fabriku sokova i sode i Miki je radio kod mene kao dete. Posle sam propao, a u međuvremenu sam se i razveo, ostao bez posla, novca... Miki bi me svaki put kada bi izašao iz rijalitija pozvao i pitao da li mi nešto treba. Pitao me je da li imam jaknu, cipele... - ispričao nam je bivši Đuričićev poslodavac.

Gospođa, koja nam se predstavila kao predsednica udruženja iz Kupinova, rekla nam je da je Miki fantastičan čovek i odličan komšija. Kako kaže, presrećna je što je postao otac jer zna koliko je to želeo.

- Nisam mu nikada videla ženu, mada sam čula da ju je Miki doveo i da su napravili malu proslavu povodom toga, u krugu porodice. Žena mu je iz Inđije, nije odavde. Kažu da je dobra i fina - rekla je za „Alo!“ Mikijeva komšinica, i dodala:

- Mislim da ga je ćerkica oplemenila, da je postao još bolji nego što je bio, a bio je odličan. Stalno ga viđam kako je šeta u kolicima, mazi je, ljubi, privija na grudi... Stvarno je divan otac.

I ostali meštani Kupinova sa kojima smo razgovarali slažu se da je Miki njihov pravi predstavnik. Međutim, voleli bi da ga češće viđaju u selu, a ređe na televiziji.

- Mikiju je mesto uz ženu i dete. Bolje mu je da više ne ulazi u „Zadrugu“. Dosta je bilo - kažu složno Mikijeve komšije za „Alo!“.

Povezane vesti

 • Korisnik: Slavica
  24/10/2020 - 11:20
  Kako to niko da nije video tzv.ženu?!ha,ha,ha
 • Korisnik: XXL
  24/10/2020 - 00:21
  E Miki stvarno nema sreću sada kada je lepo snimljen da vozi svoju kćerkicu u kolicima po cesti kojom idu motorna vozila čime je ugrozio ima da mu se nakači i socijalna služba da ga 'preslišava' da li je podoban roditelj 🤭😄😆🙄.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi