Miljana Kulić
youtubeprintscreen
Miljana Kulić

youtubeprintscreen

Miljana Kulić, Foto: youtubeprintscreen

Danijel Višić je obećao Miljani Kulić da će joj presesti boravak u rijalitiju zbog toga što mu je uništila stvari posle raskida, a ona je otišla do sobe za rehabilitaciju da uzme posteljinu.

Kada je video šta ona radi, pokušao je da joj otme posteljinu, ali nije uspeo.

Miljana je otrčala do apartmana da odnese posteljinu, pa se vratila do rehaba, gde je nastao novi haos. Miljana je ponovo polila stvari Danijelu, a on je pokušao da je skloni sa kreveta.

- Ispiš*ću ti se po faci čim mi se bude prip*šalo - rekao je Danijel.

- Skloni se od mene - rekla je ona.

Obezbveđenje je uletelo da ih razdvoji, a Miljana je nastavila da baca stvari.

- J*baću i tebe i mamu kad dođe, p*šaću po vama - poručio je Danijel bivšoj devojci.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Nada

23.02.2021 17:03

Dali je normalno to sto Miljana radi i zasto nije kaznjena ? Unistavati tudje stvari ja bih joj jeb..a mater- klosarka jedna ! Mitrovic samo cuti kada je ona u pitanju - FUJ !

Zana

25.02.2021 02:33

Ona se uzvezdila i osilila jer je privilegovana NIKADA sankcionisana za tucu Matore , Zole , Tare , za unistavanje Zoline , Danijelove garderobe , za jahanje Misela, za vredjanje, prozivanje da su devojke prostitutke , narkomanke... SPRDAJ SE DANIJELE SA LUDACOM !

Bravo

25.02.2021 08:48

Bravo Danijele. Treba se sprdati sa ovom osionom i u svakom pogledu privilegovanom ucesnicom. Ona kada druge fizicki i psihicki maltretira , pravda se tako sto kaze da se sprdala. E , sa njom se treba takodje sprdati. A placeni pretorijanci neka je ne stite , pa da vidimo kako ce se odbraniti od sprdnje.

Ariana Collins

25.02.2021 20:28

Ja sam Ariana Collins, želim podijeliti svoje svjedočanstvo o tome kako sam vratila muža, suprug me napustio prije 5 godina i tražim pomoć svugdje, nitko mi nije mogao pomoći da vratim muža, prošlog tjedna vidjela sam svjedočenje drugog gospođo razgovarajući o dr. Ogundeleu, kontaktirala sam ga za pomoć, nakon 24 sata, kad je završio, moj se suprug vratio, rekla sam dr. Ogundeleu da ću podijeliti svoje svjedočenje zbog čega to sada činim. Kontaktirajte dr. Ogundelea na WhatsAppu ili Viberu: +276