Milica i Bora
Printscreen
Milica i Bora

Printscreen

Milica i Bora, Foto: Printscreen

Zadrugari su se odmah okupili oko stola, i divili se tortama koje je, sada već bivši par dobio od podrške i najbližih. Kako je Milica još uvek spavala, Bora je imao prilike da prvi vidi šta je to stiglo za njih. On je, kao i ostatak zadrugara bio oduševljen, a Stefan Šebez je već tražio parče jedne od torti.

Milica i Bora torta

Printscreen

Milica i Bora torta, Foto: Printscreen

Posle nekog vremena, došla je i Milica, koja se mnogo više obradovala od Bore. Ona je odmah uzela balone, i krenula da čita kakve poruke su dobili na slatkišima koji su pristigli.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (2)

Nada

15.01.2021 13:24

Ovo je cirkus nevidjenih razmera - ko potencira njihovu vezu ? Pa nocas joj je jeb.. mrtvu majku bar deset puta pa i oca klosarcina jedna poganog jezika koga niko i nista nemoze zaustaviti a sada bulji u poklone ! Neznam zasto to Milica trpi kada oni nisu u vezi a bili su zajedno mozda dva meseca i to davno ! Da sam na njenom mestu sve torte bi mu zalepila u lice !

SS

15.01.2021 14:21

Bora? Praviće on Milicu "od blata"! Setite se prve sezone, ko i šta je bio Bora?! Miki je sa Drvetom pravio sprdnju sa njim! Hteli su da ga žene, Maca mu pobegla a oni mu i travestite dovodili, koje on nije razlikovao! Toliko je sobom okupiran i svojom "karijerom" koju gradi u zadruzi!