Nadežda Biljić
Screenshot Youtube
Nadežda Biljić

Screenshot Youtube

 Foto: Screenshot Youtube

Nadežda Biljić progovorila je o svom zdravstvenom stanju, kao i Tomi Paniću.

Ona kaže da nije dobro i da je dobila dijabetes u trudnoći.

- Nisam dobro, ponovo sam počela da pijem lekove za smirenje zbog glupe kalašture, koja ne bira način da dođe do kadra. Ja ću ceo život biti na insulinu, okidač za dijabetes bila je trudnoća. Ja moram da se bockam - rekla je Nadežda.

 - Ja volim svog supruga, ali sam mu zamerila stvari koje je uradio. Dozvolio je sebi da mu neko priđe na način da pravi priču koja se već desila u prvoj "Zadruzi". Imali smo dogovor da on neće dozvoliti sebi da ceo dan provodi sa jednom devojkom, niko mu ništa nije zabranio. Treba da se ponaša dolićno, ima porodicu koja ga čeka. Ona pokušava da napravi priču između njih dvoje. Ne sumnjam da me voli, ali kada gleda nekog prijateljski, ne sumnja da mu neko namešta. Dragana oko njega obleće kao kobac - rekla je, pa dodala:

- Osećam se izdano i jako loše. Rekao mi je da nije budala da ovo radi, ali evo šta radi. Oboje smo posesivni i ljubomorni. Imali smo plan da nađemo kuću, fokusiramo se na moju karijeru, sve sam mu dala u ruke i da imam poverenje. Ne mislim da će se on smuvati sa njom, ali ako se poljube, završićemo za sva vremena. Ako dođe do nečeg višeg, svim silama ću se potruditi da mu oduzmem pravo da viđa dete - dodala je pevačica. 

Toma Panić

Instagram/Printscreen

 Foto: Instagram/Printscreen

Nadežda je progovorila i o detetu koje je dobila pre vremena.

- Dete je super, guguče, smeje se, zanimljiv je. Dobili smo ga u 7. mesecu, bila sam odvojena od deteta 4 meseca. Moje dete je disalo na aparatima, rođen je sa kilo i 30 grama. Bilo je pitanje života i smrti. Hrani se na sondu, ima problem sa plućima, jednjak mu je pomeren. Dete ne sisa, ali živo je i zdravo", izjavila je Nadežda.

- Toma ima još jedno dete u Kini, ima pet godina, a zabranjeno mu je da ga vidi. Još više je vezan za naše dete, jer drugo ne može da vidi. Ja ću našem detetu reći da ima polubrata. U kontaktu sam sa Tominom familijom, ali nemam više živaca da slušam pravdanje njegovih postupaka. Tužiću Miću što me je psovao. - dodala je ona. 

Pročitajte i:

Komentari (2)

ccc

20.09.2020 19:24

Da se nasmejemo lepo njenim pricama, zena nije bila u rijalitija pa joj se nesto nista ne svidja...

Nada

20.09.2020 19:32

To sto si na insulinu nema veze sa Tomom vec sa tobom ! Usao je u Rijaliti da zaradi pare a tu moras da se igras da bi sto duze ostao i samim tim i vise zaradio. Nije nista lose uradio da bi ti histerisala i vec pretila da ces mu oduzeti starateljstvo nad detetom.