Nadežda Biljić
Printscreen/YouTube
Nadežda Biljić

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

- Ne znam šta da odgovorim na to, budalaština. Čovek više ne zna šta priča. Sad ću ja da objasnim šta je bilo. Mi smo ostali bez novca i meni je frižider bio prazan, a stomak sve veći i veći. Ta ista njegova majka je prala ruke od nas. Moja majka je slala ručkove, da bi mi imali šta da jedemo. Onda sam ja okrenula jednu prijateljicu da nam pomogne i ona nam je pomogla finansijski i zvala nas da dođemo kod njih za Božić. Mi smo otišli na Badnje veče i Božić kod njih. Oni uvek prave žurke, a njihov prijatelj je pevač Saša Katančić, koji je prijatelj naše kuće, prvenstveno mog oca, i on je to znao.

Nadežda Biljić i Toma Panić

Youtube/Printscrn

Foto: Youtube/Printscrn

- Onda je došla njihova krsna slava, 20. januara, on se baš lepo uroljao i počeo da me napada kako se ja gledam sa jednim čovekom, a ja cele večeri nisam mogla da dignem glavu od sramote, jer je otimao mikrofon i pravio probleme. Mi smo otišli gore, ja sam uzela naše štene u ruke, legla da spavam pored njega i rekla mu "Mrš u pi*** materinu" i on mi je zbog njegove mame lupio dva šamara. Ja sam sišla niz stepenice, znači to se sve dešava u tuđoj kući na krsnoj slavi. I on je sišao mrtav pijan i tu su bili sinovi te žene i njihov najbolji drugar, za kojeg me je napao i pred njima rekao: "Mene ne interesujete ni ti ni to dete, ja već imam jedno dete u Kini" i ponovo me je udario.

- I onda je dobio batine i izleteo iz kuće. Mi smo se posle toga čuli i ja sam mu i to oprostila, pa je došao ovde kod nas. Zakleo se da me nikada više neće udariti i da je napravio u svojoj glavi prioritete, a po njegovoj priči prioritet smo bili dete i ja - zaključila je Nadežda.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Jelena

17.11.2020 16:40

Svaki dan su se pijani tukli. Do odlaska u Zadrugu. Nadezda je nemoguća za brak.

Nada

17.11.2020 17:04

@Jelena - Jelena dali si ti bila svedok svemu tome ? Zivis li ti sa njima ?