Nadežda Biljić
Printscreen
Nadežda Biljić

Printscreen

 Foto: Printscreen

Dok Toma Panić flertuje sa devojkama u "Zadruzi", njegova supruga Nadežda Biljić dane provodi po bolnicama. Ona je sina Longa dovela iz Valjeva u Beograd kako bi mu izvadili sondu pomoću koje se hrani. Pevača je nekoliko sati provela u bolnici. Nadežda je u društvu majke Slavice i sina došla u bolnicu oko 10 ujutro, a napustila ju je tek nakon četiri sata. Imala je nekoliko zakazanih pregleda, a Longo je sve vreme bio jako nervozan i plakao.

Glavni razlog njihovog dolaska u bolnicu bio je da njenom sinu skinu sondu pomoću koje se hrani, kao i da provere kako mu sada funkcioniše jednjak. Bebi je obavljen i pregled pluća, rad srca i još neke kontrole, ali rezultati nisu bili dobri. Doktori su rekli Nadeždi da će Longo još neko vreme morati da uzima hranu preko cevčica. Ona se baš smorila kada je to čula, jer se ponadala da se dečaku jednjak u međuvremenu razvio i da će konačno moći da jede na flašicu poput svojih vršnjaka.

Nadežda Biljić

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Kada je završila sa svim pregledima, Biljićeva je u trenerci i sa maskom na licu izašla iz Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj. Dečak je bio u nosiljci, a pevačicu je u stopu patila njena majka Slavica. Nadežda je bila neraspoložena, a kada je u jednom trenutku skinula masku, primetili smo da od brige i neprospavanih noći ima velike podočnjake. Došla je do automobila na parking mestu, stavila sina na zadnje sedište i proverila u torbi da li je sve papire ponela sa sobom. Njena majka je za to vreme sela pozadi kako bi bila uz svog unuka.

Sin folk pevačice roden je u šestom mesecu trudnoce sa svega kilogram i trista grama, zbog čega mu se jednjak nije dovoljno razvio. Nadežda je nedavno otkrila kako ju je suprug Toma Panić dva puta prebio u trudnoći, a ona je od stresa dobila visok šećer i moraće do kraja života da uzima insulin.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

07.10.2020 12:56

Tacno je to da se od stresa i secer dobije ali i mnoge druge bolesti pa samim tim probleme trebamo svesti na minimum.Kada je dete u pitanju veoma je tesko a sto se partnera tice u ovom slucaju Tomi - decko se zaigrao i tu netreba stres ! Bebe od 800 grama opstaju i postanu ljudeskare tako da Nadezda saberi se i posveti se sebi i detetu ! Sve ce biti opet ok.

semberka

07.10.2020 15:27

sta ova glupaca glumi ona ce .njemu zabranit da vidja sina pa gdje si bila kad si ti sa tudjimmuzevima se kresala.Ko ti sad svetica suti pokri se usima pa dekom po glavi koliko si samo myskaraca promjenila sad ko ti ucvjeljena.Cuvaj to dijete i budi srecna sti te Tomo uopste htio