Nadežda i Toma
Alo!

Nakon Nadeždinih brojnih svađa kako u rijalitiju tako i van njega sa Tomom i njegovom porodicom i iznošenje prljavog veša u javnost o tome kako su se oni ponašali, Biljićeva je po svemu sudeći stavila tačku na sve to i rešila da se osveti Tomi i njegovoj majci.

Naime, Biljićeva je objavila na Instagram takozvani stori povodom jednog novinskog natpisa i izrekla brojne optužbe na račun Tome i njegove majke kao i da su oni umešani u linč i hajku koja se vodi protiv nje. 

Nadežda Biljić

Printscreen/ Instagram

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen/ Instagram

Za ovo će mama dobiti tužbu, a Tomislava tek treba da stigne kazna, više nemam pardona, pošto me pravite ludom i ku*vom sve novine koje su to pisale i sve što su Jasmina i njen sinčić pisali biće krivično gođeni. Ja da budem seljanka i jadnica koja oprašta ku*ve i zaljubljenost u svoju majku više neću! Dosta je!!!! I ne pišite mi ništa jer nikome neću odgovoriti, dosta je više sa linčom na mene od strane svih!!!! - napisala je Nadežda u pomenutoj objavi, a mi možemo zaključiti da su oni stavili tačku na njihov odnos i da će sve ovo dobiti epilog na sudu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Nada

18.02.2021 09:57

Po cemu je zena kurva ako je promenila dva partnera a muskarac promeni deset i on nije kurvar ? Tim recima vredjate sve majke ali postoji jedna izreka : SVE SU ZENE KURVE SAMO MOJA MAJKA NIJE A I ONA JE ZENA ! Dobro procitajte i shvaticete. Nadezda tuzi gmizavca i uzmi mu sve !

mala

18.02.2021 14:35

Nado, da li je realno da svaku vest, iskomentarisete. Ko da Vam je to posao. I prosto uživate, da ponizavate ljude. Mnogo ste ogorčena osoba. Sve najbolje

Sta

18.02.2021 15:03

on ima da mu uzme. Nema kucu,kola,posao. A tek novac nema,