Nevena i Joca
Alo!
Nevena i Joca

Alo!

 Foto: Alo!

-Jovica je i dalje u teškom stanju, životno ugrožen zbog operacije kolena na desnoj nozi koju je izvršio vaskularni hirurg. Koleno faktički nema, a pored toga su mu slomljene obe ruke, butna kost, prvo rebro kod srca. Čudi me što Maja nije tražila od produkcije da ode u bolnicu da ga vidi - navodi Nevena za ,,Alo!” i otkriva:

Jovica Putniković

O.K./Alo!

 Foto: O.K./Alo!

-Nesreća se dogodila kod Požarevca kada se Jovica zakucao u automobil koji je regularno preticao. Hitna pomoć ga je sa lica mesta prevezla u Urgentni centar, gde sam ga sačekala i kratko popričala sa njim. Svestan je, rekao mi je da će sve biti u redu i nasmešio se - priča sestra bivšeg rijaliti učesnika.

Maja Markovic

TV Pink printscreen

Maja Markovic, Foto: TV Pink printscreen

On je Maju nedavno verio, a kako Nevena kaže, želja mu je da je oženi u ,,Zadruzi”.

-Jovica je glavni inicijator Majinog ulaska u rijaliti, radi njenog promovisanja. Iako je medicinska sestra, ona bi volela da postane pevačica, što on kao njen verenik podržava. Toliko je voli da je čak hteo da uđe u ,,Zadrugu” i tamo je oženi! Ne može da izdrži ni dan bez nje, pa stalno ide pred imanje u Šimanovce i tamo turira motorom, što ona čuje, pa ga pozdravlja i uzvikuje da ga voli - priča Nevena za ,,Alo!”.

Pročitajte još: