Radomir Marinković Taki
Alo!

Nakon jučerašnjeg sukoba Maje Marinković i Aleksandre Nikolić zbog Marka Janjuševića Janjuša, druga vest koje je sve ostavila u šoku, jeste da su se Maja i Janjuš pomirili.

Radomir Marinković Taki

Alo!

Radomir Marinković Taki, Foto: Alo!

- Znate kako, ja sam u bolnici, meni je juče pozlilo nakon one tuče dve cure! Ne znam da li će mi doktori dati da odem iz bolnice, jer nisam uopšte dobro! Pritisak mi je toliko skočio da sam morao da odem kod lekara hitno, uopšte mi nije dobro - kratko je prokomentarisao Taki.

Komentari (8)

Nada

18.04.2021 11:01

E to je to kada dete ovako vaspitas pa jos i opravdavas njene postupke ! Cerka ce ti nositi sa sobom uvek stolicu kada pozeli da udari ili poljubi dvometrasa - hahaha

lalaalal

18.04.2021 11:41

stvarno ni ovom takiju nije lako,dete ko dete mora ga branit,ona je stvarno za lecenja bolesna je to osoba,njen pogled samo onaj i obrve me uplase,ponasanje je stvarno katastrofa

ђура

18.04.2021 11:46

Па изгледа као нилски коњ .Нека изведе своју ћерку из ријалитија . Позлило му да је не дисквалификују па остане без пара . Како се лепо осећа када она : гребе , Штипа , удара ...?

Nena

18.04.2021 12:12

Glumac kao i njegova ćerka ... Meni kad skoči pritisak, pozli i kada me odvedu u hitnu na infuziju ne pada napamet da se slikam za Instagram...A tek privatna bolnica misaona imenica.Ako je naučio ćerku da bije ljude trebao je i da je nauči da će joj neko i uzvratiti... Zaslužuje Sranjuša za Zeta , za bolje nisu jer su ista ološ!

Nena

18.04.2021 13:27

@Nena - I da dodam u pitanju je ordinacija od njegove ćerke glumice plastičarke, čovek došao na dozu botoksa i spreda se sa svima nama i vama novinarima..

sasa

18.04.2021 12:29

Svašta,,,,pa ti si u nju uložio u sise, guzu i ostalu plastiku da se blamira, da je kresu, da se javno kompromituje , a ne da uči jezike i da se obrazuje i sada ti nesto smeta..

NE SAMO TO

18.04.2021 15:20

@sasa - već nasilnica je, jer je i bila žrtva nasilja od istog tog oca i ko zna koga još. Preslikana scena tog nasilja kada plastična luda (taki) stoji ispred onog štrokavog bivola i traži odgovore. Kada ih ne dobije zlostavljana (taki) počinje da šamara, štipa, ujeda.Uzgred dobija vetar u ledja od djedovića i rešićke i postaje monstrum. Prema tome, taki ne izigravaj ucveljenog oca, ona je tvoj produkt. Kockar, pijandura, neradnik i štroka janjuš je najveći domet za tvoju ćerku.

OVE

18.04.2021 15:25

bolesnike ne treba ni komentarisati, kad tad će završiti u ludačkoj košulji. Htela bih samo da poručim bivšoj supruzi štroke i bolesnika janjuša, da zatraži zabranu prilaska njemu kao i da podnese krivičnu prijavu za pretnju romkonje maje njenom detetu. On je prešao preko te pretnje, ona pregazila svoju zakletvu, tako da to dete mora zaštiti.