Nadežda Biljić, Toma Panić
Printcreen/Youtube

Pevačica, koja se i ranije žalila na lošu materijalnu situaciju u njihovom domu, kaže, ne očajava, a o kazni i ne razmišlja.

- Nemam pojma šta će se desiti, niti odakle ćemo platiti, niti se time opterećujem trenutno. Ne zanima me - kaže za „Alo!“ Nadežda Biljić i dodaje:

Neću da se pomirim sa svekrvom

Nadežda ne krije sreću zbog toga što je Toma nakon napuštanja „Zadruge“ došao kod njih u Valjevo umesto u rodni Svilajnac.

- Majku nije video, već su se samo čuli telefonom. Javio joj se kada je izašao iz rijalitija, malo su porazgovarali i to je to. Ona mu je rekla da „reši situaciju“, ali od toga, barem što se mene tiče, nema ništa. Ja sa gospođom Jasminom nemam kontakt i tako će ostati - kaže Biljićeva.

- Presrećni smo što smo skupa, konačno. Susret oca i sina je bio jako dirljiv. Kad je Toma video Longa, a pogotovo kada ga je uzeo u ruke, počeo je da plače, a onda su ubrzo jedan drugome počeli da se osmehuju - kaže Nadežda i objašnjava:

- Kada je Toma ulazio u rijaliti, Longo je bio beba, bio je mali i imao je sondu, a sada je zatekao dečaka koji je bukvalno promenio lični opis. Skinuo je sondu, počeo lepo da jede, ubucio se... - opisuje Nadežda dirljivi susret oca i sina.

- Longo jedino ima plave oči na moju majku. Sve ostalo je povukao na nas dvoje, ali više na Tomu nego na mene. Ima njegovu kovrdžavu kosu i čupav je - kaže Nadežda kroz smeh. 

Pročitajte još

Komentari (1)

kule

16.01.2021 15:01

ni keru ne bi dao ime Longo....?