Nenad Aleksić Ša
Printscreen/Youtube
Nenad Aleksić Ša

Printscreen/Youtube

Nenad Aleksić Ša, Foto: Printscreen/Youtube

- Malo je reći da Nenadova porodica ni u kom slučaju ne podržavaju njegov odnos sa Tarom. Njima je jasno da se on zaljubio i da ne može da se bori sa svojim osećanjima, ali su se do skoro nadali da će se osvestiti, da će shvatiti koliko je pogrešno to što radi i da će povući ručnu - kaže na početku razgovora za „Alo!“ naš izvor i dodaje da su im sve nade nedavno pale u vodu.

Nenad Aleksić Ša

printscreen

Nenad Aleksić Ša, Foto: printscreen

- Kada je do Nenada došla informacija da ga je supruga ostavila i da se iselila iz zajedničkog stana, ni to ga nije osvestilo u meri da prekine odnos sa Tarom. Umesto toga, ponaša se kao da mu je pao kamen sa srca i kao da mu je sada lakše jer nema više nijednu prepreku da uplovi u vezu sa devojkom koju je upoznao u rijalitiju. Osim toga, on je faktički ostavljena strana, pa iz te pozicije nema nikakvu moralnu prepreku da se smuva sa Tarom - rekao je naš izvor i dodao da njegovim roditeljima i bratu to teško pada.

Tara Simov

Youtube/Printscreen

Tara Simov, Foto: Youtube/Printscreen

- Cela njegova porodica je na Ivaninoj strani i očajni su što je ona rešila da stavi tačku na njihov brak. Niko od njih ne voli Taru i sigurno je da je neće prihvatiti kao snajku. Nenadovi roditelji ne žele da se javno oglašavaju, ali planiraju da mu jasno stave do znanja šta misle o njegovom ponašanju čim bude izašao iz „Zadruge“ - ispričao je na kraju izvor za „Alo!“.

PROČITAJTE JOŠ: