NEKA RADI ŠTA HOĆE! Oglasio se otac Jovane Ljubisavljević, otkrio sve o tajnim porukama, pa sa razlogom pomenuo Tomovića i Karića

Priča je zapravo da je Jovana dobila poruku od Kristijana koja je navodno bila od njenog oca, te da se on ne slaže sa njihovom vezom

Stefan i Jovana
Stefan i Jovana, Foto: printscreen

Odnos Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića glavna je tema u Beloj kući. Jedna od stvari koja je pokrenuta bila je i afera "Poruka".

Naime, sinoć tokom emisije i svađe između Jovane i Vladimira Tomovića, on ju je upitao da li je prenela Stefanu poruku koju je dobila od Kristijana pre 20-ak dana.

Vladimir Tomović
Vladimir Tomović, Foto: Printscreen/Youtube

Priča je zapravo da je Jovana dobila poruku od Kristijana koja je navodno bila od njenog oca, te da se on ne slaže sa njihovom vezom. Sada se oglasio Jovanin otac, koji je rekao da nikakve poruke nije slao i da je to laž.

- Ma ne, to je čista laž, ja to nikad nisam rekao, to je baš čista laž. Ona je punoletna devojka, žena, ona odlučuje i radi šta hoće, ja stvarno ne želim da dajem izjave, izvukli ste sad ovo što ste hteli, ali stvarno neću da pričam ništa više - rekao je kratko Jovanin otac.

Sofija Milošević i Luka Jović oduševili su sve u Nemačkoj, šta su poznati portali i televizijske stanice otkrili o njihovom životu u Nemačkoj, čitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi