Kristijan Golubović
EON/Printscreen
Kristijan Golubović

EON/Printscreen

Kristijan Golubović, Foto: EON/Printscreen

Zvezda rijalitija, Kristijan Golubović oduvek je bio magnet za lepši pol, ali najveća ljubav Kristijana Golubovića je njegova nevenčana supruga Danijela.

Danijela Đukić, prva i najveća ljubav Kristijana Golubovića preminula je od raka dojke 2009. godine. S godinu dana mlađom frizerkom upoznao se još 1983. godine, dok je bio tinejdžer. Nikada se nisu venčali, ali živeli su kao da su u braku. Silno su želeli dete, ali Danijela nije mogla da zatrudni.

Kristijan Golubović

facebookprintscreen/kristijankik

Kristijan Golubović, Foto: facebookprintscreen

- Bila je to velika ljubav, skoro deset godina trajala je borba za potomstvo. Na kraju su otišli na hormonsku terapiju i Danijela je uspela da zatrudni, bili su presrećni. Lazar je rođen 1995. u Grčkoj jer su Kiki i Danijela tamo živeli - otkrio je Golubovićev prijatelj i dodao da je Kiki uvek bio sa Danijelom u kontaktu, pogotovo kada se borila sa opakom bolešću.

Kristijan Golubović sa sinom Lazarom

Facebook/kristijankiki.golubovic

Kristijan Golubović sa sinom Lazarom, Foto: Facebook/kristijankiki.golubovic

- Kada je saznala da ima rak dojke pozvala ga je i zatražila oproštaj za sve ružne stvari. Naime, zabranila mu je da viđa sina čak sedam godina i molila da joj oprosti. Kristijan je teško podneo vest o njenoj bolesti. Oprostio joj je i na sve načine pokušavao da joj pomogne. Iako je u to vreme bio u braku sa Suzanom Milojković, išao je sa Danijelom na preglede i terapije. Nažalost, Danijela je preminula 2009. a to je bio jedan od najtežih trenutaka u Kristijanovom životu. Pogotovo zato što je Lazar odrastao bez njega, a bez majke ostao sa samo 14 godina - otkrio je za "Stars" član Golubovićeve porodice i dodao da Kristijan redovno posećuje Danijelin grob i plače.

Naime, popularni zadrugar i dan danas pominje svoju najveću ljubav Danijelu, o njoj uvek priča sa setom u glasu i sa suzama u očima.

BONUS VIDEO:

Golubović je nedavno u Zadruzi podelio sa cimerima detalje o svojoj Danijeli, zadrugari su pomno slušali, niko nije ostao ravnodušan na njegove reči o njoj.

PROČITAJTE JOŠ: