Dušica Jakovljević
ATA
Dušica Jakovljević

ATA

Dušica Jakovljević, Foto: ATA

Kako “alo.rs” ekskluzivno saznaje, voditeljka najgledanijeg rijaliti programa “Zadruga” Dušica Jakovljević imala je danas intervenciju povećanja grudi!

Dušica Jakovljević

alo.rs

Dušica Jakovljević, Foto: alo.rs

Ona je ovu informaciju podelila sa medijima pre nekoliko dana, a danas se tagovala na društvenim mrežama u poznatoj privatnoj bolnici.

Izvor blizak Dušici za “alo.rs” rekao nam je da je ova operacija bila već dugo u planu, ali da voditeljka nije imala vremena da odvoji nekoliko dana kako bi se oporavila nakon intervencije.

BONUS VIDEO: 

- Želela sam odavno da promenim grudi, zahvaljujući jednom doktoru to ću uraditi za nekoliko dana. Nisam osoba koja to krije, jer smatram da svako treba da promeni na sebi ono što mu ne odgovara. A kada je reč o meni, ako govorimo o unutrašnjim osobinama, želim da postanem pre svega ambicioznija. Za sve druge se trudim, ali za sebe nekako manje. Postoji mnogo stvari koje ponekad tapkaju u mestu. Pokrenuću se i sve ono što sam zapostavila, krećem lagano i u borbu sa tim - izjavila je nedavno Dušica.

Pročitajte još

Komentari (4)

Kaja

23.11.2020 19:38

Mozda koji kubik i u mozgu da si dodala malo

Nada

23.11.2020 19:56

E ako te to ne spasi nista nece jer ti si i pre bila ok voditeljka ! Ako mislis da ces biti sada vise privlacnija za muskarce varas se jer ces za koju godinu a mozda i pre opet pod noz !

krkubulju

24.11.2020 01:58

I vidi nek ti popuni rupu,rasirila se od preteranog habanja...

Srdjan

24.11.2020 13:47

Pravi uzor devojkama.Mucna je do bola.I u gimnayiji su se svi sprdali sa njom.Sad ce je tek otkacinjati frajeri, ne ya mesec, vec ya jedan dan.Staramajka ima okean u glavi!