Saša Gvozdenović
RedTv-printscreen
Saša Gvozdenović

RedTv-printscreen

Saša Gvozdenović, Foto: RedTv-printscreen

Saša Gvozdenović, brat zadrugara Mišela Gvozdenovića, je prokomentarisao gostovanje Zorice Erić, koja nije imala lepe reči za njegovog brata, te je govorila kako je čula da je on krao bakšiš na nastupima.

Zorica Erić

Screenshot

Zorica Erić , Foto: Screenshot

- Šta reći? Da bi ušao u rijaliti očigledno treba da se na nekoga okomiš, ona izgleda ne poznaje nikog od zadrugara i onda je najlakše na Mišela. Oni se znaju, videli su se dva, tri puta u životu. Ide tužba, ja ću se konsultovati sa advokatom, sutra ću ga pozvati, videću šta su mogućnosti, ali najbolje je "cepiti" po džepu - rekao je on, pa se osvrnuo na učešće svog brata:

- Zadovoljan sam, on je takav kakav je - rekao je Saša.

Miljana i Mišel

Printscreen/Youtube

Miljana i Mišel, Foto: Printscreen/Youtube

Miljana ima i anđela i đavola:

- Nije istina da nam je ona krečila kuću u roze, ako može sama da okreči 300 kvadrata u roze, onda ne znam stvarno. Ja sam ga na kraju podržao da uđe, ali nije mu bilo lako. Znao je šta će tu biti, kako će se ona ponašati, ona kao da ima anđela i demona u sebi, čas je dobra sa tobom, čas je loša. U principu, ako je do zezanja, može da se zeza sa njom, a sada je ona novi start napravila otkako se ošišala, mislim da će to biti super - rekao je Saša o Miljani u emisiji "Pitam za druga".