Sanja Vučić
E-stock
Sanja Vučić

E-stock

Foto: E-stock

Kada su se upoznali, Nikola je imao 20 godina, a Sanja 27, pa je on slagao pevačicu da su isto godište. Ona je saznala koje je on godište kada ih je zaustavila policija, pa su prilikom provera njegov JMBG pročitali naglas.

- Kada sam ja nju upoznao, sa 20 godina, da kaže: "Vidi ga, ovaj, majmun, uzeo, nabildovao se". Kažem da sam '93, ona kaže: "Stvarno? Ja sam '93". Rekao sam joj: "Ma nemoj da lažeš, izgledaš mlađe", ona: "I ti izgledaš mlađe"... - počeo je priču Nikola.

Nikola Đorđević

PrntScrn

Foto: PrntScrn

- To nisam smatrao ništa ozbiljno i to je trajalo i trajalo, celo društvo se okrene i govori da sam '93. Sve hoću da joj kažem, a ne znam kako da joj kažem, ona se već tada zaljubila - rekao je fitnes instruktor.

- Dolazi moj najbolji drug, nije bio u Srbiji nešto, dam mu telefon i napišem "Ja sam '93", kažem: "Buco, vidi šta mi je napisao ovaj, kakava budala", on pogleda i kaže: "Ja sam '93" i ona ne provali, jer nije slušala priču - rekao je on

.- Posle nas zaustavi policija i uzme nam lične karte i krenu da čitaju JMBG, ona skoči sa motora: "Daj tu ličnu kartu ovamo", znaš kakava je ona luda. Uzme onu ličnu kartu, pogleda, poče da plače, plače kao kiša - ispričao je Nikola.

Nikola Đorđević

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Policajci pitaju "Šta je bilo", rekoh: "Ništa", oni neće da nas puste dok ne kažemo, pitaju me jesam je lagao za godine... Šta da se radi, svi mi lažemo za godine - rekao je on.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: