Sara Reljić
EON/Printscreen

U večerašnjem izdanju emisije Amidži šou specijalni gosti su Luna Đogani, Sara Reljić, Meti Kamberi, Nemanja Đerić Đekson, Lena Čolak i Ivan Ivanović Đus.

Naime, na pitanje da prokomentariše ovu vest, nekadašnja zadrugarka je poručila:

- Apsolutno nikakvu reakciju nemam na to. Prosto, odavno sam prestala da pratim njena kretanja, ne mogu da kažem njeno postojanje, ali ne pratim je više. Za to ne postoji nikakav razlog, prosto nas dve nikada nismo bile ništa naročito bliske niti u zavadi. Ona samo nije moja zona interesovanja trenutno.

Sara Reljić

EON/Printscreen

Foto: EON/Printscreen

- Pa, svi su bili u rijalitiju. Gagi (prim.aut. Đogani), Anabela (prim.aut. Atijas), Luna... Nekako je to prirodan tok da ide i to dete u rijaliti. Šta sam rekla pogrešno?

Ovu svoju izjavu Sara je sada prokomentarisala. Tom prilikom, pevačica je istakla kako je to rekla iz šale, međutim koliko je suditi po njihovom susretu pred početak emisije Amidži šou, kada su se, videvši jedna drugu, nonšalantno mimoišle i to bez pozdrava.

Pred ulazak u emisiju Amidži šou Sara je ekskluzivno za naš portal dala izjavu i objasnila šta je preduzela kako bi izgladila odnose sa Đoganijevom:

Sara Reljić

Alo.rs/M.M.

Foto: Alo.rs/M.M.

- Pozvala sam Lunu da joj se izvinim zbog toga što sam rekla da će njeno dete biti u rijalitiju, ne znam zbog čega mi se nije javila kada smo se srele - rekla je ona za Alo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

mila

10.11.2020 23:55

A sta je Sara ocekivala,da ce jedno izvini da anulira onako ogavnu izjavu? Ne Saro,pre nego da nesto kazes, dobro razmisli!