Zadruga 4
Printscreen/YouTube
Zadruga 4

Printscreen/YouTube

Zadruga 4, Foto: Printscreen/YouTube

Mnogo toga obeležilo je prethodnu noć u "Zadruzi". Pre svega, Marija Kulić je podelila novac za žurku, na sebi svojstven način, pa su zadrugari odmah pohrlili u provod.

Dok su se učesnici zabavljali uz sjajnu muziku, Sanji Stanković provod je pokvario Fran Pujas, koji je rekao da mu je potrebno vreme, te da nije spreman za upuštanje u novu vezu.

Ona se potpuno slomila, rasplakala, a utehu joj je pružila njihova zajednička prijateljica, Tara Simov. Ona je sve vreme bila uz nju, pokušavajući da je ubedi kako je to Franovo trenutno stanje.

Takođe, svađe su bile neizbežan deo i ove žurke. Filipu Caru nije bilo sve po volji, pa je počeo da razbija po kući, a, kako je time pogodio, između ostalog, i Kristijana Golubovića, umalo je došlo do fizičkog obračuna među njima. Obojica su se povukli, te je svako otišao na svoju stranu i sprečen je dalji sukob.

Tek kada su svi pomislili da su se strasti smirile, Marko Janjušević Janjuš skočio je na Vladimira Tomovića, koji ga je okrivio za ovakav postupak Cara. Oni su digli čitavo imanje na noge, pa su zadrugari, zajedno sa obezbeđenjem, razdvajali momke.

U jednom momentu Janjuš je zamašio da udari Tomovića, a deblji kraj je izvukao momak iz obezbeđenja koji je primio udarac i Miljana Kulić koja je od siline zamaha pala na zemlju.

Ipak, u jeku tih žestokih svađa, pojedini su našli način da sebi ulepšaju veče.

Naime, Anđelo Ranković i Ivana Marinković potpuno su se osamili u garderoberu, pa su se čašćavali sočnim poljupcima.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola takođe su obnovili svoju ljubavnu vezu, što se uopšte nije dopalo njenoj majci, Mariji Kulić. Čim je čula da su oni ponovo zajedno, uletela je kod njih i počupala Miljanu pred svima, plakajući.

- Svi ćemo te se odreći! Čekam da dođu novinari, da kažem da zaboraviš na našu adresu! - vikala je Marija.

- Šta sam uradila, mama? Zašto se tako ponašaš? Ja sam ovde došla zbog Tomovića, nisam znala da je Zola tu - pravdala se Miljana.

Nakon raskida sa Milanom Jankovićem Čorbom, Paula Hublin je krenula dalje i potpuno se posvetila oženjenom Tomi Paniću. Oni veče proveli zajedno, sve do ranih jutarnjih časova, a Panić se nije libio da pokaže i ljubomoru:

- Pogledaj, vide ti se gaće. Povuci to malo - govorio joj je.

Oni su dugo razmenjivali nežnosti i nakon žurke, dok nisu otišli na spavanje.

Vladimir Tomović ne odustaje od pokazivanja simpatije prema Jovani Ljubisavljević, koja je, zbog svog dečka, rešila da prekine svaki vid komunikacije sa njim. Međutim, Tomović joj je napisao novu poruku, koju joj je ostavio na vratima izolacije.

Tek u cik zore, Jovana je popustila, pa su se zajedno smejali i razmenjivali po koju rečenicu.

Pročitajte još