TVRDI DA JE ZBOG NJEGA MORALA DA LAŽE Ulazi u Zadrugu da napravi potpuni HAOS: Maja iznosi najmračnije tajne i sav prljav veš iz njihove veze!

Maja Marinković otkriva da je spremna za povratak u "Zadrugu".

Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš
Maja Marinković Marko Janjušević Janjuš, Foto: Alo.rs/Printscreen

Maja Marinković otkriva da je spremna za povratak u "Zadrugu". Kaže da će ovog puta govoriti samo istinu, jer je zbog bivšeg partnera Marka Janjuševića Janjuša, kako tvrdi, morala da laže.

- Lagala sam zbog Janjuša i gorko se kajem. Skrivala sam našu vezu i evo šta mi je uradio. Janjuš je pričao kako neko, aludirajući na mene, naručuje pozive njegovoj supruzi Eni i da joj grokće na telefon, što je čista glupost. Dokaze sam dala za sve što sam iznosila - kaže Maja, koja je u javnosti optuživala Janjuša da je dizao ruku na nju.

Mnogi su se pitali zašto ga nije tužila.

BONUS VIDEO:

- Imala sam uvek u glavi da ima dete i da mu mogu zbog toga naškoditi. Ne razumem se u pravne termine, ali sigurno ne bi prošao bez posledica, možda bi mu i ćerku oduzeli. Svakako da je katastrofa to što je on radio - govori Marinkovićeva, kojoj se dopada nova sezona rijalitija.

- Meni je Fran simpatičan, kao neka bebica je. Ne mislim ovo u ljubavnom smislu. Da li se ostale devojke približavaju njemu, jer znaju da je on favorit, nisam sigurna u to.

Ona smatra da je Vladimir Tomović ispao čovek kada je sprečio da Kristijan Golubović fizički nasrne na Mariju Kulić.

- S Tomovićem nisam u dobrim odnosima, ne postoji netrpeljivost, ali se ni ne družimo. Ispao je čovek kada se umešao da Kristijan ne udari Mariju - iskreno kaže Maja, koja je prekinula svaki kontakt s Aleksandrom Nikolić.

- Aleksandra i ja smo se nakon "Zadruge" dva puta videle i kad sam čula kakvim se promiskuitetnim radnjama bavi, nisam želela više da se družim. Ona bi htela s Kristijanom da bude, ali on neće.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  23/10/2020 - 14:01
  Udji ti samo udji a Lepi Mica ce sigurna sam izvuci istinu i iz Janjusa a i iz tebe ! Kada pocne unakrsno da te provocira i ispituje ima da puknes kao zvecka ! A tu je jos i "narod pita" - hahaha
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi