Kenan Tahirović
Printscreen/Youtube
Kenan Tahirović

Printscreen/Youtube

Kenan Tahirović, Foto: Printscreen/Youtube

Manekena i učesnika "Zadruge" Kenana Tahirovića zatekla je vest o smrti oca u rijalitiju, te se ubrzo iz Beograda vratio u Sarajevo.

- U nedelju se već vraćam u "Zadrugu". Teško mi je što sam izgubio oca. Odrastao sam bez majke, pa mi je još teže. Voleo bih da mi je majka živa i da me gleda tamo. Znam da mi je otac rano legao, nije puno gledao „Zadrugu“, ali znam da je bio ponosan - kaže Tahirović.

Kenan je juče bio u društvu brata Edina. Kaže da su jedan drugom najveća podrška.

- Lakše bi mi bilo da su mi u "Zadruzi" javili da mi je otac bolestan. Već dve nedelje sam hodao po dvorištu tamo i imao predosećaj da će se nešto loše desiti. Kad su me pozvali, mislio sam da idem zubaru, i kada sam išao sve dalje i dalje, odmah sam pomislio da nešto nije u redu. Teško podnosim njegovu smrt - rekao je.

Kada je u pitanju "Zadruga", kaže da nije očekivao ovoliku podršku.

- Nisam očekivao toliku podršku. Očekujem da ću biti u top tri. Znam zašto sam ušao, nisam tu da pravim skandale, meni to ne treba. Planiram s Alenom Hadrovićem otvoriti lokal - rekao je on.

Kenan je takođe rekao i da mu je prijao izlazak iz rijalitija.

Nakon što je sahranio oca Kenan uhvaćen u provodu, a u vidu pogledajte kako je to izgledalo!

- Prija mi to što sam došao u Sarajevu. U međuvremenu sam dobio mnogo poslovnih ponuda - kazao nam je Tahirović te dodao da se nakon "Zadruge" planira preseliti u Beograd.

Pročitajte još

Komentari (1)

Nada

06.01.2021 13:25

Hahahaha sahranio oca i istog dana u provod . Kaze uci ce u top tri - mutavi je mislio onda kada se i majmuni budu sisali ( pa taj nije progovorio ni deset recenica, nije ni aktivan, nije nas ni nasmejao - verovatno su takvi "manekeni" u Bosni ! Molim te nemoj se vracati !