Marko Đedović
Youtube/Printscren
Marko Đedović

Youtube/Printscren

Marko Đedović, Foto: Youtube/Printscren

Nakon podele budžeta ovonedeljnog vođe Marka Đedovića, zadrugari komentarišu ono što im je on rekao, kao i budžet koji su dobili. Na red je došao Mišel Gvozdenović kojeg je prozvao Vladimir Tomović.

Marko Đedović

Printscreen

Marko Đedović, Foto: Printscreen

- Ja sam pitao direktno za budžet, a ti si mi rekao da sam ljigav a on hoće da izvuče iz mene da se svađamo. Ja se nisam promenio zbog pobede, ja sam rekao šta mislim i ne treba on da stane umesto mene, pa ni Vladimir - rekao je Mišel.

- Ja bih želeo da skupimo novac za hemiju i svako ko je dobio veliki da skupimo za jedan veliki za Đedovića koji nije uzeo budžet za sebe - rekao je Vladimir.

Lepi Mića
Lepi Mića, Foto: Printscreen/Youtube

- Ja sam za to da mali budžeti daju po dvesta dinara - viknuo je Mića.

- Bio si mnog blaži sada nego za prvu podelu, i baš sam ovo čekala da vidim kada nas bolje upoznaš! Mi smo imali dosta vođa, svi su imali zamerke i ustajali su, a tebi nije niko i komentarišu samo veliki budžeti, i drago mi je da sam Miću pobila kada je rekao kako nema prijateljstava ovde, a onda su mu stigle čestitke od bivših zadrugarki za koje je rekao da su prijatelji, i drago mi je da sam videla da Đedović nije psihopata - rekla je Sandra.

- Podela je bila tiha, možda je i takav dan danas i to je okej! Mislim da je kod Tare bio jako blag, a ona se ponaša kao dete, trebao je da bude žešći prema njoj i ovo je prvi put da je rekao neke stvari javno i moje mišljenje je da si prešla sve granice! Što se tiče budžeta, Nenadu ste j... majku, a on je to podneo na svoj način i bilo mu je teško, ali je izdržao - rekao je Mića.

- Marko je jedini koji može da me nasmeje - rekla je Marija.

Marija Kulić

PrntScrn

Marija Kulić, Foto: PrntScrn

BONUS VIDEO: