Zadrugarka u živom programu otkrila šokantne detalje nakon odnosa sa Anđelom! (VIDEO)
alo.rs
Sanja Stanković
Sanja Stanković, Foto: Printscreen/Instagram

- Ti ako smatraš da nemaš snage da se mučiš, nemoj, ja sam izabrala trnovit put, i ne idem i ne kukam, ti si drugačiji tip, ti si nežnija... Možda senzitivnija, a ja možda jesam pet puta gora od tebe, ali ne pokazujem. Anđelo je u pravu, i Kenan će pući, koji je najmirniji, samo što je moj period bio tada, možda će opet doći - rekla je Jovana.

- Zamerio mi je to što pričam sa svima, ja puknem u trenutku i kažem, ja sam takva, ne mogu da ćutim. Nedostaje mi kao osoba! - rekla je Sanja.

- Pa, nije umro, šta ti nedostaje, ponižavanje? - upitala je misica.

- Naša bliskost, samo on kao prijatelj, kao osoba, kao neko ko je uvek bio tu kad mi je teško - poručila je Stankovićeva.

Sanja Stanković

Printscreen/Youtube

Sanja Stanković, Foto: Printscreen/Youtube

- Ti bi trebala na svaku devojku da budeš ljubomorna, ako je tako. Ako vratiš vreme, ako spolja nisi gledala samo Frana, dosta njih je povezivano sa njim da im se sviđa i da se one sviđaju njemu - poručila je Ljubisavljevićeva.

Sanja je nakon nekog vremena priče sa Jovanom rekla nešto što je šokiralo Jovanu a verujemo i gledaoce, nas je nateralo da se zapitamo zbog čega je to izgovorila u lajvu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Miki

09.01.2021 16:53

Prvo pa muško !

Miki

09.01.2021 16:56

Čestitam ! Mislila je na veštačku oplodnju , dok je bila sa Matorom , sreća njena pa je Anđelo dobar strelac

kaca

10.01.2021 13:31

kad je oplodio

ђура

10.01.2021 15:31

Није оригинална . То је лоша копија Миљане .