Nenad Aleksić Ša
printscreen
Nenad Aleksić Ša

printscreen

Nenad Aleksić Ša, Foto: printscreen

U Beloj kući tokom noći došlo je do žestokog sukoba između Miljane Kulić, Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

I dok je Kulićeva isticala Tarinu i Nenadovu ljubavnu aferu, svađa je otišla korak dalje, pa su umešali i reperovu suprugu Ivanu Alekić.

Miljana je u hiru i besu poručila reperu da njegova supruga Ivana ne može da ima decu, zbog čega joj je on zapretio da će se tek obračunati kada se rijaliti završi.

Povodom toga oglasila se Ivana na svom Instagram profilu i najavila da će podneti tužbu protiv Kulićeve, dok aferu Nenada i Tare nije komentarisala.

"Jedna stvar da bude svima jasna, ja sam zdrava i mogu da imam decu, kao i Nenad! To što ih nemamo vas ne zanima razlog, nevaspitani ljudi to se ne pita! A ovo g*vno Miljana će za ovo popiti jednu tužbu od mene", napisala je Ivana.

Bonus video:

Pročitajte još

Komentari (7)

nena

22.01.2021 12:23

Bravo Ivana,celu noc te vredjala.

SS

22.01.2021 14:22

@nena - A ja mislila da će Taru da tuži jer joj rastura brak! A koliko bi takvih tužbi do sada trebala da podnese? Stotine!

PizzaMajstor

22.01.2021 12:51

Bravo, sad ce i ona za to tvoje "govno" tebe. Izmrcvaricete se po sudovima i castiti sud taksama. Pametnije je ne ulaziti u dijalog sa polusvetom jer se spustas na njihov nivo cime si saucesnik sa sljamom.

ratko

22.01.2021 13:11

bolje dovedi u red tvog salabajzera koji te bruka godinama

Nada

22.01.2021 13:24

Dali oni mogu imati decu ili ne to nije Miljanina briga - skotina jedna koja toliko nisko udara da je vreme da je neko zalepi za pod ! Ivana tuzi skota i imas moju podrsku .

Medić

22.01.2021 19:18

Blago tebi kad možeš da živiš sa nekim ko nije muško nego obična iskompleksirana pi**a. Mora da ga šaltaš ko Fifija na uzici. Pravi se pametan, a u svakom rijalitiju nasedne na istu priču, smanta ga neka klinka, i napravi budalu od tebe. Malo govance

miki

23.01.2021 17:01

brak bez dece je nula. toliko vole sami sebe da neće na dete da troše vreme. tako će da ostare sa jednom kucom u stanu i kada umru kuca ima da piša po njima dok ih neko ne nađe