Luna
EON/Printscreen
Luna

EON/Printscreen

Foto: EON/Printscreen
Luna

M.M.

Luna, Foto: M.M.

Njih troje živeli su pod istim krovom narednih sedam meseci, a tokom tog perioda burne svađe dešavale su se gotovo svakodnevno, na svim relacijama. Iako se Luna u početku nadala da će njena i Slobina veza uspeti da prebrodi sve prepreke, kako se rijaliti bližio kraju tako se sve više činilo da ni sama više ne veruje u to.

Samo tri meseca nakon završetka "Zadruge 1", koja je okončana u junu 2018, Luna je, u septembru iste godine, ponovo postala stanarka Bele kuće u Šimanovcima.

Luna i Anabela

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

Odlučila je da ponovo okuša sreću u rijalitiju, govorila da je prebolela Slobu, međutim, kako je i sama rekla, nije joj dugo polazilo za rukom da se pretvara.

Priznala je da i dalje pati za pevačem, da pije lekove i ima seanse sa psihijatrom, te da se nada da će joj to pomoći da prebrodi najteži period.

U januaru 2019. godine u "Zadruzi 2" otpočela je vezu sa Markom Miljkovićem. I ta veza je bila puna turbulencija, a u julu 2019, u finalu, usledio je sličan scenario kao iz prve sezone rijalitija. Marko je raskinuo vezu sa Lunom samo nekoliko dana pred finale, a iako je u "Zadruzi 2" odnela pobedu, Đoganijeva nije krila da zapravo uopšte nije srećna. Iz druge sezone "Zadruge" izašla je kao pobednica, ali ostavljena, slomljenog srca.

Marko i Luna

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Ipak, ubrzo nakon toga usledilo je pomirenje sa Markom, a odlučila je i da otpočne muzičku karijeru. Delovalo je da sve dolazi na svoje mesto - veza sa Markom je obnovljena, spotovi i pesme se snimaju, klubovi je zovu da nastupa.

Međutim, u martu 2020. godine Luna ulazi i u treću sezonu "Zadruge", u kojoj su tada već bili i njen dečko Marko Miljković, ali i otac Gagi Đogani. Priznaje da nije u dobrim odnosima sa majkom Anabelom Atijas, ali i da je u velikim dugovima, te da je iz finansijskih razloga u rijaliti ušla i treći put.

Učešće u trećoj sezoni "Zadruge" obeležile su Lunine česte svađe sa mamom Anabelom, koja nije podržavala njenu ljubav sa Markom, a koje su se čak završavale i fizičkim obračunima.

Luna i Gagi

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Pored svađa sa majkom, Luna je imala i česte razmirice sa Miljkovićem, raskidali su, mirili se, a Đoganijeva ga je u nekoliko navrata čak i na kolenima molila da je ne ostavlja i govorila da će oduzeti sebi život ako se to desi.

Ipak, do kraja Luninog boravka u rijalitiju ona i Marko su uspeli da izglade odnose i da izađu iz "Zadruge 3" kao par, a tada je Luni napokon "svanulo". 

Luna

M.M.

Foto: M.M.

Sredinom oktobra Luna je saznala da je u drugom stanju i njenoj sreći nije bilo kraja. Ne samo da se izdigla sa dna, već joj se ostvaruje sve ono o čemu je maštala.

Uživa u trudničkim danima, a taj mir joj izuzetno prija.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: