NIJE BEG CICIJA Taki nije štedeo ni dinar, poneo se kao pravi džek, pa Natašu Moskvu oborio s nogu skupocenim automobilom!
Foto: Dejan Briza

Nedavno je u medijima odjeknula vest da je otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković u emotivnoj vezi sa drugaricom svoje naslednice i bivšom zadrugarkom Natašom Moskvom.

U prilog ovome govori i njihova zajednička fotografija koja je kružila društvenim mrežama.

NIJE BEG CICIJA Taki nije štedeo ni dinar, poneo se kao pravi džek, pa Natašu Moskvu oborio s nogu skupocenim automobilom!

Foto: Alo.rs

 

Iako Taki nije želeo mnogo da otkriva o svojoj navodnoj novoj ljubavi, sada je, odlučio da baš Moskvu obraduje skupocenim poklonom.

Naime, kako izvor blizak Marinkoviću, on je navodno želeo da je iznenadi, pa je za nju pazario brz, skupoceni automobil.

- Taki je sa Moskvom razvio vrlo blizak odnos. Ona je i Majina drugarica, pa često pričaju i o njoj. Prijaju jedno drugom, iako ne žele da otkrivaju previše o svom odnosu. U stalnom su kontaktu, razmenjuju glasovne poruke, fotografije, snimke... Takiju je Nataša veoma draga i rešio je da je iznenadi. Kupio je čak i automobil za nju. Uvek je bio široke ruke - otkriva izvor, a kako će Moskva reagovati na ovo Takijevo iznenađenje i šta će mu na sve reći ćerka Maja, ostaje da vidimo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Tijana

26.05.2021 07:26

Taki, plati cekri svojoj adekvatno lecenje...to bi bilo najpametnije i za pohvalu