NASTAO JE SKANDAL! Taki zapalio poklone koje je kupio Nataši Moskvi jer ga je iskulirala, sve snimao, a detalji isplivali u javnost?!
Printscreen

Mina Vrbaški je otkrila šok detalje o Radomiru Marinkoviću Takiju, ocu Maje Marinković i o njegovom odnosu sa Natašom Moskvom.

Prema Mininim tvrdnjama, Taki je pokušao da zavede Natašu Moskvu, Majinu dobru drugaricu, ali mu to nije pošlo za rukom.

Vrbaški je u emisiji ispričala da je Taki jednom prilikom kupio poklone za Natašu Moskvu i njenu decu, a kada mu se Nataša nije javila na telefon, on je navodno spalio igračke koje je hteo da pokloni njenoj deci, i sve to snimao, a potom gazio pepeo.

NASTAO JE SKANDAL! Taki zapalio poklone koje je kupio Nataši Moskvi jer ga je iskulirala, sve snimao, a detalji isplivali u javnost?!

Printscreen

 

Mina je navela u emisiji "Narod pita" da poseduje pomenuti video snimak, a mnogi su se odmah prisetili da je i Takijeva ćerka Maja Marinković u "Zadruzi 4" imala slične ispade, tokom mnogobrojnih svađa sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem.

- Moskva, sada vidim da pola slova nema... Upao mi telefon u Adu i mora u servis. Hteo sam da ti napišem, onaj Bora provocirao Maju da ju je j***o i da ima snimke i fotke gole sa tobom i da si joj ti maćeha i sve joj uzela, a Mina unela informaciju u kuću. Ima klip, Maja je rekla: "Ako je Takiju lepo sa njom, ja je gotivim i volim". Mina joj se smejala i Maja je šutne u glavu i napravi haos, odveli je u zatvor i kaznili je tromesečnim honorarom. Poludela. Nisam hteo da ti pišem, a i to nema veze sa tobom. "C" prljavi i Mina k*rvetina od 2.000 dinara. Jbg. Čućemo se večeras čim stignem kući - stoji u prepisci.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Aga

25.07.2021 13:04

Takhj ako je spala nd tebe ,treba odmah da se ubije. Pogledaj se covece u ogledalo vidi nasta licis.Ti si kao cerka daj sta das.

Gomi

25.07.2021 13:38

Covek nije normalan. Svi smo videli kakve kupace kostime je slao cerki u rijaliti. Dakle stvarno iver ne pada daleko od klade. Kakav tata,takva cerka.