GNUSNE LAŽI MILJANE KULIĆ! Rijaliti zvezda obmanula celokupnu javnost, isplivali dokazi protiv nje, a ogromna svota novca je u pitanju!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Miljana Kulić je nedavno otvorila novi Instagram nalog, pri čemu su članovi njene porodice i prijatelji obavestili svoje pratioce da otprate njen nekadašnji profil, ne objašnjavajući pritom zbog čega je rijaliti zvezda napravila novi.

Nakon Miljanine optužbe da joj je profil hakovan, brend koji je zapravo kupio njen profil za 103.000 dinara je izneo u javnosti sve dokaze koji dokazuju da su upravo oni ti koji su kupili profil i da on nije hakovan.

Oni su u storijima koje su objavili detaljno objasnili o čemu se radi, a mnogi su konstatovali da je ovo Miljana uradila samo da bi prodala profil, uzela pare i onda izašla u javnost sa tvrdnjama da je isti hakodan da bi dobila i pare i svoj profil nazad.

Videćemo kako će se dalje odvijati ova situacija, a svakako da možemo ustanoviti da je Miljana pokušala da obmane i narod, a i svoje pratioce.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Milijana

24.09.2021 11:51

Ko veruje bilo sta kulicima🤣🤣🤣🤣

Zoran

24.09.2021 12:46

Ona kao nesporno dusevno poremecena osoba je ne odgovorna za svoje postupke prema K.Z.u. Jos ludji.su oni.koji.sa takvom.ludom ulaze u bilo.koji.odnos