ISPLIVAO KRUNSKI DOKAZ DA JE PROMENIO VERU?! Dalila i Dejan se venčali po muslimanskim običajima, bivši par se ovim postupkom odao?!
Foto: Printscreen/instagram

Dalila i Dejan Dragojević se trenutno nalaze u rijaliti programu "Zadruga", a njihov odnos je u žiži javnosti već mesecima.

Ovaj rijaliti par, koji je svoju ljubav započeo pred kamerama reijalitija "Parovi", za kratko vreme je zadobio veliki broj fanova, a ove godine ih je, još brže, izgubio.

ISPLIVAO KRUNSKI DOKAZ DA JE PROMENIO VERU?! Dalila i Dejan se venčali po muslimanskim običajima, bivši par se ovim postupkom odao?!Naime, nakon Daliline skandalozne prevare sa Filipom Carem koja se desila na Dejanove oči, sva njihova zajednička podrška je nestala, ili barem prešla na Dejanovu stranu. Dragojevićka je, pored maženja i intimnih odnosa sa ljubavnikom na samo par metara od Dejana, svom bivšem mužu priredila i razne scene poput vređanja, podsmevanja, polivanja vodom, a nekoliko puta je i fizički nasrnula na njega. Gledaoci su se mesecima saosećali uz Dejanove suze, ali vremenom su se pojavili i oni koji ga nisu preterano puno žalili, jer je, prema njihovim rečima, "prodao veru za večeru". I to u bukvalnom smislu.

ISPLIVAO KRUNSKI DOKAZ DA JE PROMENIO VERU?! Dalila i Dejan se venčali po muslimanskim običajima, bivši par se ovim postupkom odao?!

Foto: Printscreen/instagram

 

Više puta se kroz medije provlačila informacija da je Dejan, zbog toga što je hteo da se dodvori Dalili, odlučio da pređe u islam. Mnogobrojne komšije ovog bivšeg bračnog para davale su izjave za medije, u kojima su otkrili da je Dragojević promenio ime i da je redovno išao u džamiju, ali da to nije smeo da kaže jer se plašio osude javnosti.

U međuvremenu se odrekao majke i brata i posvetio samo Dalili, zbog čega su mnogi izneli sumnje da je upravo Dragojevićka izmanipulisala Dejana da to učini, a kako bi je još više pridobio za sebe s obzirom da mu je samo ona i ostala, navodno je odlučio da joj po drugi put priredi venčanje.

Ova teorija se bazira na opisu fotografije koju je Dalila objavila pre tri godine, a na kojoj Dejan kleči na kolenima. Ona je napisala sledeće reči:

 

 

- Za koji mesec punimo 2-godine najsavršenijeg braka na svetu..
Ali on odluči i sinoć na rođendanu da me podseti kako je izgledala naša veridba.. On je neko kome bih svaki put iznova i iznova rekla da!
Ne postoji riječ kojom mogu opisati ljubav ovog čovjeka i mene..
On je neko za koga sam spremna na sve,a ja sam neko koga on voli najviše na svetu.
Hvala ti ljubavi što postojiš i što svaki momenat dokazuješ da si baš ti taj pred kojim mogu da mi drhte kolena i ruke,srce lupa kao da će da iskoči iz grudi,a stomak ključa na 100 stepeni i da se i dalje to zove onim najlepšim osećajem kao da je sve prvi put..
Rekla sam "da" po drugi put i rekla bih ti i po stoti..
Jer ti si nešto što mi daje smisao životu..
Volim te gospodine Dejane Dragojeviću
- napisala je tada Dalila.

Ono što mnogi smatraju krunskim dokazom da je Dejan promenio veru je to što je Dragojevićka priznala da je po drugi put izgovorila "da". Par je u ovo vreme već obavio građansko venčanje, pa je jedina preostala opcija za ponovno izgovaranje sudbonosnog "da" bila da se venčaju po verskim običajima.

S obzirom da se još uvek nije pojavila nečija tvrdnja da je Dalila prešla u pravoslavlje, ove reči su dodatno podgrejale sumnju da je Dejan taj koji je promenio veroispovest

Podsećamo, oni su ove navode više puta negirali, ali to nije sprečilo fanove rijalitija da iznose razne teorije o njihovom braku, a ovo je samo jedna od mnogih.

Bivši bračni par je i dalje u žiži javnosti, pa će se nesumnjivo pojaviti i pregršt novih priča i teorija iz njihovog života van rijalitija, a šta je istina, za sad zasigurno znaju samo oni.

ŠOK! Gruja nije skroz ravnodušan prema Mimi, čeka njihov razgovor, pa otkrio da li će ostati veran svojoj supruzi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading