KONAČNO JE OSTAVIO NA MIRU, SLAVIMO RASTANAK! Dalilina rođaka oplela po Dejanu i njegovoj porodici, otkrila potpuno drugu stranu priče!
Foto: Youtube/Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević stavili su tačku na njihov brak u rijalitiju "Zadruga 5" nakon njene prevare sa Filipom Carem i sada su oboje krenuli svojim putem.

Dalila se vratila u zagrljaj Filipa Cara, dok Dejan uživa u romansi sa Aleksandrom Nikolić, a sada se povodom svih ovih dešavanja oglasila i Dalilina rođaka koja je priznala da je ovaj ishod jedva dočekala, te da joj drago što se Dragojevićka oslobodila Dejana.

KONAČNO JE OSTAVIO NA MIRU, SLAVIMO RASTANAK! Dalilina rođaka oplela po Dejanu i njegovoj porodici, otkrila potpuno drugu stranu priče!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- E, neka je više ostavio na miru! Ovo smo svi čekali! Nećete mi verovati, ali moram biti iskrena, mi smo u kući plakali od sreće kad smo videli da je Dejan konačno rešio da se okane Dalile i ode na drugu stranu. Ona se dosta propatila u tom odnosu, nije baš sve kako on predstavlja - priča Dalilina rođaka u jednom dahu, pa nastavlja:

- Dejan je ovim postupkom konačno pokazao pravo lice, to je ono o čemu je Dalila mesecima govorila, da će svi uskoro shvatiti ko je Dejan Dragojević. Kao i njegova porodica, mi smo takođe slavili dan kad je Dejan odlučio da konačno ostavi Dalilu na miru i pusti je da bude srećna, u čemu ju je sprečavao godinama - zaključuje ona.

OVO JE SVIMA PROMAKLO! Isplivao skandalozni snimak Dalile i Cara, zabeležen svaki detalj zadrugarke u akciji dok mu radi ovo!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
mm

04.02.2022 10:08

deki treba da slavi a dalila da kuka rodbino.........

Miso

10.02.2022 15:04

@mm - Ovde je samo David ostvario svoj pakleni plan.Dalila je ponižena i postavljena što je zavolela drugog,

SNEŽANA

04.02.2022 11:24

Dejan ima da slavi taj dan kad se oslobodio ove ludace.

Nena

04.02.2022 13:12

Deki treba da slavi da se ološi oslobodio ko zna na koliko je splovila skakala dok su bili u braku kad je ovako javno to uradila, ko zna koliko je batina od nje i njene familije dobio, kad ga je onako krvnici tukla javno i neka slavi Deki jer se kutalisao zločinaca.... Ona joj Rodića Municija reče sa ponosom da je ubila celu srpsku porodicu na Božić ko zna koje tajne i koje zlo oni kriju .. Deki se spasio, Bože daj zauvek.

Marina

06.02.2022 16:51

@Nena - Ko je i kakva Dila pokazala je javno u Parovima i Zadruzi.Sotona od zene.Familija ,i ta toboze rodica, ne mogu da je operu od kurvaluka,zlobe,pohlepe , agresivnosti, ulicarskog jezika. Zena ima javno se*s sa raznim partnerima a rodica je brani. Vi ste familijarno iscaseni.Ovaj blesavi Dejan nije ni svestan koliko ima srece, kad se oslobodio ove kur*****e u svakom smislu te reci!!!

Ruza

10.02.2022 15:08

Drugarice s kim si takav si.Mora da si ko i ona.A ko je Dalila znamo tako da pokrij se u misju rupu i cuti.

Kalis

15.02.2022 09:27

Ne znam vi da li slavite al znam da cela Srbija slavi sto je Dejan slobodan.