Miljana Kulić
Youtube/Printscreen

Bivša učesnica rijalitija Zadruga i zvezda ovog koncepta Miljana Kulić ako svojim ponašanjem ne šokira na televiziji ili u vlogovima na Jutjubu, onda to radi na svom Instagram profilu.

Nakon diskvalifikacije iz šou-programa, kada je tadašnjem dečku Lazaru Čoliću Zoli visokim potpeticama razlupala glavu, Miljana je našla novog dečka Nenada Macanovića, kog je predstavila javnosti i preko svojih videa na Jutjubu. Njihova veza je delovala skladno, ali poslednji događaj upućuje na to da ekstrovertna Nišlijka ne može da obuzda svoj temperament. U noći između ponedeljka i utorka na njenom storiju objavljena je fotografija malog muškog polnog organa na kojoj je tagovano ime i prezime njenog sadašnjeg partnera. Fotografija je brzinom svetlosti počela da kruži društvenim mrežama, a izvor blizak popularnoj Miksi tvrdi da je tom potezu prethodila žučna rasprava.

POKAZALA POLNI ORGAN SVOG DEČKA! Miljana Kulić ponovo pravi haos, objavila šokantnu fotku i izazvala opšti kolaps na mrežama! (FOTO +18)

Foto: Printscreen

 

- Miljana je jako tvrdoglava i temperamentna i to smo svi mogli da vidimo dok je učestvovala u rijalitiju - počinje izvor i dodaje:

- Te noći se posvađala sa Macanom oko izlaska, a kako ne voli da joj bilo ko protivureči, eksplicitna fotografija na kojoj se necenzurisano vidi muški polni organ uz njegovo ime i prezime bila je njena osveta i pokušaj da ponizi svog aktuelnog partnera. Ona je to uradila da bi svi videli da mu je ponos mali.

Kada smo pozvali Miljaninu majku Mariju Kulić, ona od šoka nije mogla da dođe do reči.

POKAZALA POLNI ORGAN SVOG DEČKA! Miljana Kulić ponovo pravi haos, objavila šokantnu fotku i izazvala opšti kolaps na mrežama! (FOTO +18)

Foto: Printscreen

 

- Ništa ne znam o tome, verujte mi. Prvi put čujem da se to desilo - počela je Marija i dodala:

- Miljana i Nenad su zajedno i među njima je sve u redu. Sve je okej u njihovom odnosu, ne znam zašto bi uradila tako nešto. Miljana čak nekoliko nedelja ne snima vlogove za Jutjub jer je imala koronu. Zapravo svi smo bili pozitivni i nije se udaljavala od kuće - kaže njena majka za Alo!.

Na našu opasku da je do Miljane nemoguće doći, te da se pitamo da li više ne želi da komunicira sa predstavnicima sedme sile, Marija je potvrdno odgovorila.

- Verovatno je opet promenila broj mobilnog telefona da je niko od novinara ne bi zvao - rekla je ona.

POKAZALA POLNI ORGAN SVOG DEČKA! Miljana Kulić ponovo pravi haos, objavila šokantnu fotku i izazvala opšti kolaps na mrežama! (FOTO +18)

Foto: Printscreen/instagram

 

Neposredno posle razgovora sa Kulićevom za Alo! se oglasio i Miljanin aktuelni partner Nenad Macanović, čiji je „ponos“ postao viralan.

- Marija mi je upravo ispričala šta se desilo. Mogu samo da vam kažem da je Miljana imala koronu, danima ništa nije objavljivala... Možda joj je neko hakovao profil - pravdao se Nenad za Alo!

Do Miljane je bilo nemoguće doći jer su svi brojevi poznati redakciji bili nedostupni.

Počinje pevačku karijeru

Miljana Kulić je najavila i početak pevačke karijere. Ona će u saradnji sa producentom Aleksandrom Kobcem snimiti i svoju prvu pesmu. Projekat je trebao da startuje pre nekoliko nedelja, ali očigledno je prolongiran zbog Miljanine bolesti.

PRETUČEN KRISTIJAN GOLUBOVIĆ! Bivši zadrugar dobio batine od sina poznatog pevača!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mekanački Sredoje

23.02.2022 08:19

Samo lobotomija i elektro šokovi .

Xyy

23.02.2022 09:10

Kod tih budala kad se izblamiraju uvek bude hakovan profil bice i kad ostanes bez pol organa tako🤣🤣🤣🤣🤣

Goca

23.02.2022 13:58

Budale se netraze one se same javljaju sa cime se pametan stidi lud se ponosi

Bg

23.02.2022 15:13

A sta drugo i ocekivati od retarda i bolesnice? Sve vec vidjeno godinama 👎👎👎👎👎