GODINAMA JE KRILA PRAVI RAZLOG Konačno isplivalo zbog čega je Miljana ljubomorna na Zolu, snimak tajnog razgovora je potpuno raskrinkao
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Haos između Miljane i Zole definitivno ne jenjava, a sada je konačno i otkriveno šta to Kulićevu najviše boli kada je njen bivši u pitanju.

Naime, sinoć su se u duelu za izbacivanje našli Martina Petrović i Lazar Čolić Zola, a nakon igrice Zola je završio sa 90 posto glasova, a zadrugarka sa 10 posto što je Kulićevu opasno razbesnelo.

Na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram, Miljana i Bebica zajedno sa Anđelom Rankovićevem komentarišu Zoline glasove i ne mogu da veruju da on ima toliko procenta.

Ona je u više navrata istakla da je i sama zaslužna za Zolinu popularnost u rijalitiju kao i da je nagovala i ucenjivala produkciju da ga ubace u prethodne sezone rijalitija.

Videćemo šta će se dalje dešavati u ovom odnosu, a zbog snimka koji se pojavimo možemo samo da zaključimo da joj nije svejedno zbog Zolinog plasmana.

Podsetimo, Miljana je van rijalitija uplovila u emotivnu vezu sa Bebicom koji je u više navrata isticao da je veoma zaljubljen u nju, a njihove svađeprepirke i bekstva iznova šokiraju javnost.

POTPUNI ŠOK Evo ko je ove nedelje napustio Belu kuću

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading