KRISTIJAN GAĐAO ALEKSANDRU ŠOLJOM Skandalozno ponašanje Golubovića se nastavlja, leti pravo u glavu, pojavio se i snimak (VIDEO)
Printscreen

Skandalozno i nasilno ponašanje Kristijana Golubovića se nastavlja, a sada je na udaru i Aleksandra Nikolić.

Naime, poznato je da Kristijan ne voli kada mu se kaže istina u lice i burno reaguje kada vidi da ga se neko ne plaši, pa je tako bilo i ovoga puta.

Na snimku koji se pojavio na jednoj Instagram stranici vidimo Kristijana kako vređa Aleksandru i izgovara joj užasne stvari, a nakon što je Nikolićeva njemu sasula sve u lice i izgovorila da moli na Tiktoku za novac, Golubović je uzeo prvo šolju i gađao je, ali je za dlaku omašio, da bi potom uzeo drugi predmet i pogodio je direktno u glavu.

Zadrugari su bili šokirani njegovim postupkom, kao i javnost, komentari ispod ovog video snimka samo su se nizali, a gledaoci rijalitija ne mogu da poveruju da čovek od 50 godina može ovo sebi da dozvoli.

Podsetimo, odmah po ulasku Kristijan je imao veliki sukob sa cimerom Bilalom koji ga je isto potkačio za Tiktok, na šta je Kristijan veoma burno reagovao, gađao ga hranom, a da nije obezbeđenje uletelo i razdvojilo razjarenog Golubovića, nastao bi mnogo veći haos.

SEVNULE GOLE GRUDI I ZADNJICA Maja Marinković zaboravila na kamere i potpuno se razgolitila

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
ja

15.09.2022 10:05

Mi smo poznati kao nasilnici ali bar sramota je to javno na televiziji prikazivati i hvaliti se sa tim.

Melanija

15.09.2022 10:09

Da je to uradio Uroš odmah bi bio diskfalifikovan.