Taki i Maja
Foto: Printscreen/Alo

Fitnes instruktorka Ljuba Pantović žestoko je isprozivala Maju Marinković, koja je njenoj ćerki Aleksandri Subotić pre nekoliko meseci "preotela" muža Predraga Pecu Raspopovića, u domaćim medijima poznatijim kao Peca Vijagra.

- Mediokriteti iz epizode "furamo tri dana leti". Meso se jede kod kuće, a kosti se glođu napolju. Neke osobe su kao prezervativ, iskoristiš ih i baciš. Obraz je isto što i dupe, svako nosi svoj sa sobom. Neki će svoj nositi sa sobom, neka se sa tim i nose - poručila je bez dlake na jeziku Ljuba.

KO JE TAJ LJUBA Taki Marinković oštro odgovorio Pantovićevoj, pa poručio da se Maja igra sa njima

Instagram

 

Sada je na njene prozivke odgovorio Majin otac Taki Marinković:

- Ne zanima me to više! Ne poznajem tog čoveka, tog Ljubu! Takve ljude ne poznajem, neću ih uzimati u usta, jer ih nema nigde, a bore se na svaki način da uđu u rijaliti! Ne čitam, ne gledam ih i nisu svera mog interesovanja - rekao je Taki, koji je prokomentarisao Ljubinu izjavu da je Peca "trebalo da razmisli sa kim opšti, jer su mnogo rasprostanjene polne bolesti".

KO JE TAJ LJUBA Taki Marinković oštro odgovorio Pantovićevoj, pa poručio da se Maja igra sa njima

Alo

 

- U "Zadrugu" niko ne može da uđe ko je bolestan, tamo se ide na preglede, kontrole i svi imaju nalaz da su tamo zdravi, tako da su to potpune budalaštine. Moja Maja dobro zna šta radi. Ko gubi ima pravo da se ljuti, Maja se s njima igra kao sa mačićima - rekao je Taki.

UROŠ JE TUKAO SVOJU ŽENU Dejan Dragojević žestoko napao Ćertića zbog njegovih prozivki

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mina

20.10.2022 09:01

CERKA TI OPET KOPIRA DEVOJKE OBUKLA KOMPLET KOJI ALEKS NOSI