"AKO TO URADI, ODRIČEM JE SE!" Taki ne može više da toleriše Majino ponašanje: POLUDEO SAM KAD SAM TO VIDEO!
Printscreen

Nakon javne preljube, afere s Anđelom Đuričić, a onda burnog raskida te pokušaja pomirenja s bivšom suprugom, čini se da je Zvezdan Slavnić kao pušten s lanca.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Naime, nakon žurke na kojoj je popio više nego što je poželjno, muvao je šta je stigao. Najpre je naskakao na Žanu Đorđević, a onda se bacio na osvajanje Maje Marinković s kojom je razmenjivao nežnosti, češkao joj ruku, delio komplimente... Sve ovo prilično je uznemirilo starletinog oca Radomira, koji je za Alo! prokomentarisao Slavnićev pokušaj da mu smuva naslednicu.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Poludeo sam kada sam video da se taj klošar muva oko moje ćerke. Svi bi da se pored Maje Marinković očešaju za kadar, da kačeći se za njeno ime ostanu do kraja i osvoje što bolji plasman- rekao je Marinković za Alo! pa dodao:

Pink printskrin

 

-Ne isključujem mogućnost da se Zvezdanu Maja dopala fizički, jer ona je tamo najbolja riba i normalno je da se dopada svima, ali on njoj ne treba. Ni on, ni njegova burna prošlost, ni njegove godine... Duplo je stariji od Maje, a fizički izgled ne želim ni da komentarišem. Svima je jasno da je moja ćerka za njega avion i da može da bude s kim god poželi- kaže pristrasni otac.

Iako je svima koji prate Zadrugu jasno da ni Marinkovićeva nije imuna na Slavnićeve komplimente i prisustvo, Taki to oštro demantuje.

-Ma kakvi, ona se samo igra sa svim muškarcima u kući pa i sa njim. Maja voli da zavodi i da flertuje, ali nije Zvezdan njen tip uopšte. Da jeste, odma bi se ona bacila na njega, ne bi dozvolila da bude s Anđelom ni dana- tvrdi Radomir za Alo!.

Krajem prošle godine Marinković je svojoj naslednici kupio stan za koji ona još uvek ne zna, ali je izričit da joj ga neće prepisati ukoliko bude napravila loš emotivni izbor.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading