ZVEZDAN NIJE NIKAKAV KRIMINALAC Bivši zadrugar brutalno iskren, udario na Slavnića i Nikolićevu: "Ona može samo da sanja Dejana"
Printscreen

U novom izdanju emisije "Između dve vatre", gost je bio  bivši zadrugar Pavle Jovanović, zbog kojeg je nedavno nastao pravi karambol u Beloj kući.

Naime, Pavla je pomenuo Filip Car, pa otkrio da je Jovanović dao Anđeli Đuričić automobil na korišćenje, pa stavio znak pitanja na njihov prijateljski odnos, budući da retko ko daje auto tako olako, što je Đuričićeva demantovala.

ZVEZDAN NIJE NIKAKAV KRIMINALAC Bivši zadrugar brutalno iskren, udario na Slavnića i Nikolićevu:

Printscreen

 

- Ja sam auto samo pozajmio i stvarno smo se samo družili - rekao je Jovanović u emisiji, pa se osvrnuo na Aleksandru Nikolić i njen raskid sa Dejanom Dragojevićem.

- Ja sam dobar sa Davidom, Dejana ne poznajem tako dobro, ali Aleksandra nikada nije osetila to što je sa dejanom i da se tako neko ophodi prema njoj, ona je navikla na nešto drugo. Sada može samo da sanja Dejana, i kada bi ona htela, on sigurno ne bi. Vidi se po njoj da zna da je napravila glupost i da se kaje - rekao je Pavle, koji nije poštedeo ni Zvezdana Slavnića za kojeg je rekao da ne bi trebalo da bude na televiziji, te da u rijalitiju pokazuje zatvorske navike poput šetanja oko stola, čestog pranja ruku i slično.

ZVEZDAN NIJE NIKAKAV KRIMINALAC Bivši zadrugar brutalno iskren, udario na Slavnića i Nikolićevu:

Printscreen

 

- Svi su mangupi unutra, a napolju je druga priča. Ja za tog momka nikada nisam čuo, a beogradsko sam dete. To što je neko bio u zatvoru ne znači da je mangup - objasnio je Pavle.

NE ŽELIM DA GA VIDIM NA MAPI Taki jasno i glasno rekao svoj stav o Filipu Caru: "Sad su u fokusu Ana i Zvezdan, pa traži priču"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading