"ZVALI SU TE ŽETONJERA" Oglasio se Dejan nakon što ga je Tamara nazvala "Božijim preletačevićem", žestoko udario na njen moral ovim rečima! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Nakon što je Tamara Đurić javno napala Dejana Dragojevića, oglasio se bivši učesnik rijalitija i udario na starletu, rekavši da su je nekada zvali "žetonjera".

Tamara Đurić putem svog Instagram profila javno je udarila na Dejana Dragojevića nakon njegovog priznanja da je promenio veru i tom prilikom ga nazvala "Božijim preletačevićem" i osobom koja je "prodala veru za večeru".

- O verovanju nam pričaju "Božiji preletačevići" koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti. Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere. Da se razumemo - Poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i ,,vernike" koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju - poručila je Tamara na Instagram storiju.

Iako su svi mislili da će se na tome drama završiti, ubrzo je usledio odgovor Dejana Dragojevića, koji nije poštedeo Tamaru, te joj uzvratio istom merom. 

- Ti si automat za keš koji ne vraća kusur jer si klasa AMG, nemaš ono za žetone, a kaže Beograd nekada da si imala... Zvali su te "žetonjera" sve dok nisi upoznala Turčina pa dobila silikone preko "giveaway-a". Kaže Beograd da si sada još jača i da može karticom NFC-om, beskontaktno plaćanje jer vodiš računa o higijeni, poštujem to - napisao je Dejan i dodao:

-Telo je hram. Boga mi, od svog hrama si napravila palatu i imaš dobru platu - završio je Dejan. 

OVO NEĆE PODNETI Anđela saznala da je pala na Zvezdanovu igru, otkriveno sve, ljubavnica poželela da propadne u zemlju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ISTINA

08.04.2023 21:10

je da je Tamara u pravu. Jadan on prodao je i porodicu sto ne bi i veru. Sve u svemu jadnik bio i ostao!