PRESKAČE TERAPIJU DA BI BIO AGRESIVAN Zvezdanov prijatelj otkrio njegov pakleni plan!
Foto: Alo/Printscreen

Mazohista, egzibicionista, emotivni manipulator i namazani rijaliti igrač - sve ovo bi se moglo reći za Zvezdana Slavnića.

PRESKAČE TERAPIJU DA BI BIO AGRESIVAN Zvezdanov prijatelj otkrio njegov pakleni plan!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Naime, zadrugar koji je po ulasku u „belu kuću“ istakao da ima bolesno i operisano srce, te visok krvni pritisak, zavisan je od terapije koju su mu lekari prepisali, a koju svesno ne uzima kako bi bio nasilan i agresivan. Sve ovo nam je poverio njegov blizak prijatelj kojem je ovaj otkrio svoje planove pred ulazak u rijaliti.

PRESKAČE TERAPIJU DA BI BIO AGRESIVAN Zvezdanov prijatelj otkrio njegov pakleni plan!

Printscreen

 

- Ako ste primetili, na početku rijalitija kada je redovno pio lekove, Zvezdan je bio manji od makovog zrna. Glas mu se čuo samo kada bi ga voditelj podigao i upitao nešto - počeo je svoju ispovest za Rijaliti plus Slavnićev prijatelj, i dodao:

- Ne znam da li su ga priče o tome da je neaktivan, tih i povučen trgnule, ili je na odluku da prestane da pije lekove uticao Anin ulazak, tek mi smo svi zabrinuti za njegovo zdravlje i eventualni nepovoljni ishod - otkrio nam je Slavnićev blizak prijatelj.

- On je govorio i pre nego što će se useliti u „belu kuću“ da planira da batali terapiju bude li osetio da ga lekovi uspavljuju i preterano umiruju, jer ne bi voleo da kvari sliku žestokog momka kakvu ima napolju. Rekao mi je: „Matori, budem li usporen, smoren i asocijalan, kakav sam često bio i u zatvoru pod terapijom, ja ću je bataliti. Idem tamo da pravim šou, skandale, da se svađam, bijem ako treba, ali kako bi me zvali i u naredne sezone, moram to da zaslužim i istaknem se“- ispričao nam je Zvezdanov prijatelj.

Kako nam je još rekao, on je ubeđen da je Zvezdan svestan eventualnih loših posledica kao i nuspojava zbog preskakanja terapije, ali smatra da se on maksimalno oslanja na produkciju i njihovu brigu o svakom takmičaru pojedinačno.

- Zna on šta sve može da se desi s njim i njegovim ionako narušenim zdravljem, ali je siguran u brzu reakciju čelnih ljudi s Pinka. Ne bi on prolazio kroz staklo i rizikovao da se iseče i iskrvari da ne zna da će to videti cela Srbija, te da će se za tri minuta stvoriti u Urgentnom centru - kaže Zvezdanov blizak prijatelj, tvrdeći da on na taj način manipuliše i sa Anom.

- Kada ne pije lekove on postaje razdražljiv, agresivan, nasilan i tada najviše napada Anu i nema skrupula prema njoj. Ono što on njoj u takvom stanju izgovori ni pas s maslom ne bi pojeo. Kada je pod lekovima, on je miran i staložen i sigurno se tako ne bi poneo prema ženi s kojom je živeo 13 godina - završio je izvor za Rijaliti plus.

 

Ana ne preskače terapiju

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, ne krije da boluje od duševnih poremećaja, anksioznih i paničnih napada izazvanih strahovima iz prošlosti, zbog kojih ne propušta terapiju. Strahovi su joj, međutim, pojačani od kada se uselila na imanje u Šimanovcima.

- Ušla sam ovde da se izlečim, da pobedim svoje strahove, a umesto toga, dobila sam još veće. Nekada sam pila manju terapiju, a sada mi je ona duplirana - priznala je ona jednom prilikom Zorici Marković tokom razgovora u pušioni.

SUMNJA U NJEGA Zorica otkrila da je Tamaris dala nekome dupli budžet, pa se prisetila ovog zanimljivog detalja!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading