"PEVALA JE U TUTINU NA KO ZNA KOM MIKROFONU" Tamaris osula žestoki rafal po Miljani, pa otkrila šta je radila sa ovim cimerom!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

DJ Tamaris je za sam kraj dala Miljani Popović mali budžet, te je tom prilikom izbio žestok sukob.

-Divna, moraću da ti dam mali budžet, ali ću ti dati sve što ti bude trebalo. Šta god ti zatreba, tu sam - rekla je Tamaris Divni, pa se osvrnula na Miljanu Popović:

-Što se tiče Miljane Popović, mogu da kažem da je najveći sram i blam "Zadruge 6", ne može da podnese kada se nešto prema njoj priča.

-Devojka priča kako sam htela da igram rijaliti, a ona se jeb*la zarad rijalitija - rekla je Miljana.

-Ne, ja to nisam radila, ali kada si već krenula, ti si drk*la kur*c Rodniju! Koristi tuđu lošu situaciju da bi se ovde izdigla, što se tiče glume, može samo u por*o filmovima da glumi, gde je verovatno i počela. Prodaje priču ovde da je završila školu, nije, u Tutinu je pevala na ko zna kom mikrofonu. Blam, jad i beda! Mislim da će s ovim ponašanjem uskoro kući. Kada su ljudi videli da si dno, dobila si pedalu, pa si tamo sada Ivanu Marinkoviću predmet sprdnje - rekla je Tamaris.

-Lepo si pokazala stav, pokazala si bolji stav sada kada se nisi napila. Bolje si govorila danas i pokazala si koliko si isfrustrirana kada je Miljana Popović u pitanju, kao i ostale nakaze oko tebe - rekla je Miljana.

-Družile smo se, nemoj da se praviš fina, čuvaš karađorđevu šniclu u garderoberu - rekla je Tamaris.

"IZ ZADRUGE JE VODIM PRAVO U MANASTIR" Nakon žestokih uvreda koje joj je uputila ćerka, oglasila se Aleksandrina majka, pa pomenula i Dejana!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading