"MUŠKARCI SA MNOM TAKO NE MOGU" Ovo je poslednji intervju Nataše Šavije pred prebijanje, ovako je govorila o nasilnicima u rijalitiju!
Foto: Alo/Printscreen

Nataša Šavija hospitalizovana je noćas po hitnom postupku zbog teških telesnih povreda glave i lica koje joj je, prema pisanjima medija, naneo nekadašnji zadrugar Stefan Karić. Dok policija za njim intenzivno traga, kako tvrdi jedan izvor blizak istrazi, Nataša leži u bolnici i čeka operaciju.

Nedavno, inače, pojavivši se na proslavi rođendana Radomira Marinkovića Takija, Šavija je ispričala kako u poslednje vreme mnogo više uživa „u životu daleko od znatiželjnih pogleda".

Osim na „Onlifensu", slabo se gde pojavljivala i gotovo da se, kaže, „odvikla od davanja bilo kakvih izjava". Ipak, dotakla se svog odnosa sa zadrugarima Markom Janjuševićem Janjušem, Zvezdanom Slavnićem, Filipom Carem, pa pojedine stvari bez dlake na jeziku „postavila na svoje mesto".

-Da ja vas pitam nešto, je l' verujete da sam ja to napisala? ...Zvezdan je generalno lep čovek, ali prosto nije moj tip - objasnila je, između ostalog, upitana o pismu koje mu je navodno uputila, a o čemu su mnogi brujali.

- Ja ne podnosim autoritet, bar toliko sam se izgradila da mogu da kažem to može, to ne, tako ne možeš da se ponašaš prema meni, to je lepo, to nije... - nabrajala je, pa dodala kako joj se, primera radi, Slavnićevo ophođenje prema Anđeli uopšte ne dopada.

Šavija se na slavlju, takođe, pojavila u veoma izazovnoj kombinaciji, u kojoj je malo šta bila prepustila mašti. Nije krila ni koliko voli i poštuje slavljenika, kao i njegovu ćerku, zadrugarku Maju Marinković.

Podsetimo, u jeku drame - oglasivši se na svom Instagramu ispričala je kako se oseća, pa počiniocu zlodela poručila kako će možda i robijati zbog svega što joj je priredio.

- Hvala svima na podršci, ne stižem svima da odgovorim, uglavnom, tačno je sve, za osobu ne potvrđujem zbog toka istrage jer je prijavljen policiji, ali samo da zna da ću mu se us*ati u život jer se za ovo ide na robiju! U bolnici sam, primam terapije i čekam operaciju, slomljena mi je jagodična kost, a o hororu prebijanja (nije bio jedan udarac, kako se piše), da ne pričam...

STIGLA HITNA POMOĆ U ZADRUGU Učesnik kuka u kameru i tvrdi da umire, desio mu se horor, cimeri mu uskaču u pomoć!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading