Đedović i Jasmina Ana
Foto: Alo/Printscreen

Marko Đedović i Jasmina Ana su održali trač partiju i osvrnuli se na sinoćne ispovesti Aneli i Milene Kačavende!

- Kao da nekoga ko je optrčao tri kruga oko parka pošalješ da se obračuna sa Tajsonom, tako Miljana šalje ovog malog Uroša na Miću a on nema snage to da iznese. U pravu je bio Bebica, plaši se da će biti neko zanimljiviji od nje - rekao je Marko.

- Isto za Aneli što je napadaju sada, ne bih je ni ja žalio da nema deteta, sada je uključen i aspekt majke. Meni je potpuno kompleksniju priču ispričala nego se pogubila - počeo je Marko.

- Još joj pisao i hteo da se vrati i terao je da se zakune u dete da ni sa kim nije bila. Malo bi kod jedne a malo kod druge. Njoj piše da je voli a tamo slika Stanijino du*e po Majamiju - bio je jasan Đedović.

- I Milenina priča je mnogo gore. Imam sve glasovne poruke, Ana je htela da otvori savetovalište za žene žrtve nasilja ali da im naplaćuje. Kockarka jedna obična. Ušla si ovde da kukaš a da je on nije prevario u rijalitiju angažovala bi se da on pobedi! Ženi koja je žrtva nasilja, kojoj je muž pucao u glavu, je rekla nije ni čudo što su ti pucali u glavu. Priznala je i da zna da on ide preko da krade ali kao plašila se da prijavi - počeo je Đedović.

- Pa ta deca ga ne bi tetovirala, zamisli neko ti tuče mamu a ti ga tetoviraš, mani me tih priča - nastavio je on.

- Ja nikada svojoj deci ne bih dovela neku problematičnu osobu - rekla je Jasmina Ana.

- Prebacuje mu prošlost da je ubica a ti si tog ubicu doveo u kuću. Mada ni on nije ništa bolji - rekao je Marko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading