Marko Janjušević Janjuš
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Porodica zadrugara Marka Janjuševića Janjuša postala je tema društvenih mreža i medija nakon što se oglasio njegov mlađi brat Mihailo.

On nije u bliskim odnosima sa bratom koji je godinama unazad rijaliti zvezda, a nagađa se da je razlog taj što se Mihailo javno skida, pokazuje svoje intimne delove tela bez cenzure, a takve fotografije i snimke deli i naplaćuje na platformi OnlyFans.

Braća Janjušević

Printscreen

Janjušev brat koji se skida na društvenim mrežama                                                                  

Borisa je javnost upoznala 2020. godine kada je jedini iz Janjuševe porodice komentarisao tadašnji odnos brata i Maje Marinković s kojom je Marko prevario suprugu.

Za razliku od Mihaila, Janjuš je u odličnim odnosima sa drugim bratom Borisom koji takođe nije u dobrim odnosima sa Mihailom.

Braća Janjušević

Printscreen

Janjušev brat Boris                                                                                                                     

Boris je jako sličan Janjušu, odnosno veoma liče, a kao i brat koji je u rijalitiju bavi se sportom, odnosno košarkom - što se može zaključiti na osnovu njegovih objava na Instagramu.

Inače, Boris se pre nekoliko godina i potukao sa Mihailom, od kada i ne pričaju. Upravo to otkrio je pre tri godine kada mu je čestitao rođendan u jednoj od objava.

Braća Janjušević

Printscreen

Janjušev brat Boris                                                                                                                     

- Verovali ili ne, rođeni brat sa kojim ne pričam 4 godine danas slavi 25 godina... Poslednja slika sa njim od kako me nabo pesnicom. Ja ne zaboravljam, ali opraštam. Srećan rođendan buraz, volim te - napisao je Boris uz fotografiju sa Mihajlom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading