Aleksandra Nikolić potvrdila trudnoću
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašnji robijaš i svojevremeni stanovnik Bele kuće, Kristijan Golubović, izneo je teške optužbe na račun svoje bivše cimerke Aleksandre Nikolić.

Naime, Golubović otvoreno tvrdi da se Aleks bavila najstarijim zanatom, te da je spreman da zbog ove optužbe izađe i pred sudiju. 

- Od Makedonije do Švajcarske preko splavova po Beogradu i Zadruzi, sve ono što ne bi pas s maslom pojeo. Ona je jako mlada počela da se bavi prostitucijom, i to je velika žalost. Ona je socijalni slučaj. Ali setite se kad sam ja napao nju i rekao šta se bre tu foliraš sa: "Deki, volim te najviše na svetu, niko nas ne može rastaviti. Nista nam ne može biti". Da li se sećate vi tih momenata, to su svi zaboravili - priča Kristijan i dodaje:

- Ona je prostitutka. Zato što je moj drug spavao sa njom i dao joj pare za taj intimni odnos i rekao je, ako te ona na primer za to tuži, ti kaži, ja ću doći na sud i idemo na poligraf, a ona neka kaže da nije. Znači razvrat, pijanstva, skandali - završava Kristijan za "Scandal".

Podsetimo, Aleksandra je u žiži interesovanja zbog nedavnog raskida sa Filipom Carem, a nedavno je otkrila i da je u drugom stanju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading