Miki
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Nakon vesti da će biti voditelj u "Eliti" Miki Đuričić se oglasio za Alo! Samo za naš portal Pčelar iz Kupinova pristao je da otkrije delić o koncepciji emisije koju će raditi sa rijaliti takmičarima na TV Pink.

Kako se osećaš od kada si se promenio, takoreći, odrastao si od kada imaš ženu i decu?

- Bolje mi je, bolje se osećam... Ovo je ipak drugi život, druge obaveze, drugi prioriteti, ipak sam ja sada otac koji brine o dva maloletna deteta - rekao je Miki na početku razgovora za Alo!

Pošto si obelodanio da ćeš imati specijalnu emisiju u okviru "Elite", možeš li da nam otkriješ neke detalje?

- To će biti iznenađenje... Ja sam sada kao neki njihov saradnik u ulozi voditelja. To što smo mi smislili, e to još nije bilo u Zadruzi...Biće to nešto sasvim novo i drugačije, treba sve to da realizujemo ovih dana.

Da li ti nedostaje publicitet, kako se osećaš sada kada si se povukao iz medija?

- Lepo je kad čovek živi normalan i anoniman život, lepo je kad se povučeš, kad živiš sa prijateljima i porodicom, imaš posao... Rečju, lepo je kada čovek ima svoj mir.

Kako komentarišeš situaciju koja se desila Jovani Tomić Matoroj, zna se da ste bliski prijatelji?
 
- Žao mi je Matore, ona ima probleme sa srcem, sa zdravljem, ne bi smela onako da se potresa... Ali, ti Matora nisi mala, sama si kriva... Nisi više ni klinka, ni balavica... Nije smela da dozvoli to što je sebi dozvolila, treba da gleda sebe, da rodi sebi dete, ona je biseksualka... Rekao sam joj sto puta, nađi nekog, rodi sebi dete, gledaj sebe... Ne sme da sekira roditelje, oni su dobro i vredni ljudi... Matora nije glupa, ali valjda kad se zaljubi nije zrela, fali joj ta emotivna zrelost.
 
Za kraj, pitali smo Mikija da li će Maja odvući Janjuša od Aneli?
 
- Maja više ne zanima Janjuša. Nema ona tu šta da traži, jedino ako se Aneli ne povuče pošto će ona biti tu stalno oko njih dvoje.
 
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading