Ljuba isprozivala Anitu
Foto: Alo/Printscreen

Svi bruje o krahu braka Jovane Tomić Matore i Anite Tomić, nakon što se saznalo da se tokom venčanja sve vreme čula s hrvatskom TikTokerkom Mateom Car, kojoj je izjavljivala ljubav. Novonastalu situaciju prokomentarisala je bivša rijaliti učesnica, fitnes instruktorka Ljuba Pantović.

- Matoroj sam milion puta rekla da se ne petlja sa prostitutkama i lakim ženama i tim takvim mufljuzima. Ona se petljala upravo sa prostitutkama i lakim ženama. Ona je galantna, uživi se da je muškarac i onda šakom i kapom deli. Rekla sam joj - ako imaš višak para uplati nekome pomoć, daj prijateljima. Ona bi do sad od ovih sezona imala tri stana, a ne jedva isplatila jedan. Ne, ona se uhvatila one male za koju sam rekla da mi se nikako ne dopada. Folirant je žešći, vidi se da je tip koji je iskorišćava - rekla je Ljuba.

Matora i Anita svadba

Instagram

 

Pantovićeva smatra da se Anita lažno predstavlja:

- Najviše mi je muka pokušaj serviranja narodu kako neko sa dvadeset i kusur godina postaje gej ili lezbejka. To je nemoguće. Čovek se rodi ili ne rodi takav. Ja znam mnogo gej osoba. One manifestuju taj problem pa shodno svom odrastanju i kad mogu da rasuđuju oni se deklarišu. Da li će se javno deklarisati ili neće to je njihova stvar. Ti možeš da vidiš da neka osoba krije neko seksualno opredeljenje. Sad odjednom devojla koja obožava muškarce, skače s jednog na drugog, sad odjednom ona se prosvetlila i skapirala da posle rađanja deteta koje je napravio muškarac sad odjednom otkrovenje. Ona kao voli žene. Ja mogu da kažem kao žena neće to da može baš tako.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading