Janjušev brat
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Vest da je mlađi brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša digao ruku na sebe, sve je potresla, a budući da se nije medijski eksponirao, vrlo retko je i govorio o svom poznatom bratu.

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - govorio  je Janjušev brat za medije.

Marko se povodom odnosa sa bratom nije oglašavao, dok je treći brat Boris pre tri godine napisao kako već 4 godine ne priča sa Mihailom.

- Verovali ili ne, rođeni brat sa kojim ne pričam već 4 godine, slavi 25. godina. Poslednja slika sa njim od kako me je nabo pesnicom. Ja ne zaboravljam, ali opraštam. Srećan rođendan, buraz. Volim te - poručio mu je tada Boris.

Podsetimo, on je, kako nezvanično saznaju mediji digao ruku na sebe, a ova informacija još uvek nije stigla do njegovog brata, koji je u Eliti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading