Boris i Mihailo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Janjušev brat, Mihailo Janjušević, oduzeo je sebi život u 27. godini. 

Marko Janjušević izveden je iz Elite, nakon čega mu je saopštena strašna vest. Nekoliko sati kasnije oglasio se potresnom porukom, a sada je to uradio i njegov brat, Boris. 

Boris se oglasio putem Instagrama, gde je na stori priči objavio fotografiju svog mlađeg brata i napisao: 

- Mile moj lepi, dušo moja, osmehu moj. 

Inače, Boris se pre nekoliko godina oglašavao i svom bratu Mihailu javno čestitao rođendan, s kojim u tom trenutku nije pričao več nekoliko godina. Kakav je njihov odnos bio poslednjih meseci, nije poznato.

- Verovali ili ne, rođeni brat sa kojim ne pričam već 4 godine, slavi 25. godina. Poslednja slika sa njim od kako me je nabo pesnicom. Ja ne zaboravljam, ali opraštam. Srećan rođendan, buraz. Volim te - poručio mu je tada Boris.

Brojevi telefona za pomoć SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu - Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading